Follow:

Dagje uit & Vlog : LEGO WORLD

LEGO World
Hier is lego Fan, schandalig als niet naar Lego World gaan, toch?
Gisteren ochtend was DJ al blij toen wij hem vertelde dat wij vandaag met de trein gingen. Die nieuwsgierig DJ vroeg gelijk “Waar gaan wij naar toe Papa…?” Geheim zei zijn papa. Mama…weet u waar gaan wij naar toe vroeg DJ aan mij. Ik wist het ook niet DJ. Geen gezeur van hem, was DJ wel al happy hoewel hij niet van niks dat wij naar LEGO® WORLD gingen. Leuk voor zijn laatste herfstvakantie afsluiten, toch! En voor eerste keer heeft DJ zijn eigen trein kaart “Railrunner”. Wij gingen met stoptrein zodat DJ kon genieten 😉 van stadspolder station naar daarna overgestapt en verder met andere trein naar Utrecht station. En toen…

Wij liepen richting centrum en tadaaa riep DJ “Hei..papa… kijk LEGO® WORLD. Wij gaan daar naar toe papa?! Nee…wij gaan winkelen want mama wilt graag winkelen. Neee…..ik wil naar LEGO® WORLD zei hij dan. Oooh…oooh…ouders toch…! Ja…natuurlijk DJ…wij gingen speciaal voor jou hier naar toe…..YAAAAAAY! schreeuwt hij.

LEGO World
Wacht op de trein | Zijn eerste “Railrunner” treinkaart | DJ is gek op Lego | Wat bouwen | in de lego vijver | Friends lego lucht ballon

Eerst leverden wij onze winterjas zodat wij onze winterjas niet hoeven te slepen. Daar betaalde wij (vergeten) per jas. Dan in de rij stond en kaarten gescand en mapje mee en op kwijt kid armbandje mijn man naam en telefoon nummer geschreven. Dan gingen wij rondje, bewonderen naar alle leuke lego`s.

LEGO World
Op de wereld lego steentje plakken | DJ deed deze mee | Visse vangen in lego bak | Politie lego

DJ heeft geen tijd om wat te eten. Alles wilde eerst zien en wat maken en maar niet alles proberen zoals lego regen (ik wil wel maar zonder kid, vind te oud voor 😉 ), en leuk een kid in de ballon en op het water rollen (voor mij lijkt mij ook leuk 😉 ).
Daarna kreeg DJ dorst en even bijtanken en dan verder naar buiten om “Wereld Record Toren Bouwen” te bewonderen. En buiten was prachtig weer. De lucht blauw en scheen de zon en niet zo koud ook. Heerlijk eigenlijk om in de natuur te wandelen. Goed wij gaan verder naar binnen en samen gingen wij verder rond kijken en bouwen.
LEGO World
LEGO® WORLD bestaat 15 jaar en verbreekt wereldrecord hoogste toren van lego steentjes! Met een record hoogte van 35.16 meter meter mag Nederland zich vanaf heden trotse titel bezitter noemen van het land dat de hoogste toren van LEGO steentjes ter wereld heeft gebouwd.

LEGO World
Voordat naar huis moesten wij even naar intertoys winkel rondsnufellen. Wat echt heeeeeeel veel lego`s. Wij willen alles naar huis meegenomen 😀 En nog verrassing van pap dat DJ mocht eentje lego box kopen. Na betaald, kreeg van Intertoys nog een zakje cadeautje. Voordat wij naar huis gingen, kreeg DJ nog een zakje tas. Wat heerlijk verwend he!

Dan DJ heeft er zin in om naar huis te gaan met de trein. En wij waren bekaf
LEGO World

Wat een top dagje voor DJ en thuis zei de hele tijd…ik vind lego leuk papa… Mamaaaa ik vind lego leuk. Tot vanmorgen wakker worden, blijf DJ dat zeggen 😉

Wat groot gebouw en fijn Lego organiseer dat overal genoeg banken voor pauze, wat eten en drinken en ook toiletten dat is ook belangrijk. Dit was voor ons eerste keer naar Jaarbeurt in Utrecht te bezoeken.

Vlog – LEGO® WORLD

Of klik hier

De nieuwste thema van LEGO in Jaarbeurs te Utrecht – Lego Ninjago. Ook voor de meisjes is er een super leuke stand van LEGO Friends! Verder is er een Duplo wereld voor de allerkleinsten, LEGO Star Wars, LEGO City, bouwwedstrijden, levensgrote bouwwerken, een bioscoop en nog veel meer! Ontdek het LEGO museum of speel een van de coolste LEGO apps.

LEGO WORLD overhandigde daarnaast een cheque van 35.160 euro aan SOS Kinderdorpen. Voor elke meter die werd gebouwd doneerde de LEGO Groep 1000 euro aan dit goede doel. Dankzij het harde werk van alle vrijwilligers, enthousiastelingen, kinderen en gezinnen heeft dit geresulteerd in een waanzinnig mooi bedrag.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit is #nospon, #zelfbetaald

Share
Previous Post Next Post

You may also like