Follow:

Happy light

 photo 2015CoolgiftsNL1a_zpspdn6mfty.jpg
Wat ik leuk vind in herfst/winter seizoen is verlichting. Niet alleen kaarsen aan maar ook kleine lampjes weer aan. Het ziet er toch niet alleen warm maar ook gezellig sfeer. Mijn zoon DJ vindt het ook dat leuk. Een paar dagen terug heb ik nieuw leuke verlichting genaamd Happy Light. Vandaag laat ik jullie meer weten hier over

 photo 2015CoolgiftsNL1aaaa_zpsdazhxcic.jpg
Er maar lief 35 losse cottonballs met verschillende kleuren. Als decoratie zonder lamp zijn ze al leuk.

 photo 2015CoolgiftsNL1aaa_zpsuw21qtvk.jpg
De maat van de cottonballs is ongeveer 6 á 7 cm diameter. Elke bol heeft een gaatje van ongeveer 4 mm zodat je de lampjes erin doen. Er kaart met intructie hoe het moet. En Er zijn 35 lampjes ingeleverd 35 lampjes (+ 2 reservelampjes) zodat je gelijk aan de slag en wat super fijn is dat de lampjes wit/clear kabels zijn.

 photo 2015CoolgiftsNL1aaaaa_zpskkrlfiij.jpg
Lampje erin doen. Doe voorzichtig en het hoeft niet hard te duwen want er kort lijntje zodat je de lampjes makkelijk erin doet.

 photo 2015CoolgiftsNL1aaaaaa_zpsgiimmaem.jpg
Er is een stopcontact bij de lampjes. Handig!

 photo 2015CoolgiftsNL1aaaaaaa_zpsmm6eukyj.jpg
Ze zien er leuk uit en het maakt er gezellig sfeer van. Er zijn in verschillende kleurencombinaties zodat je ze makkelijk aanpassen bij jullie interieur. Is dat niet ideaal en knus decor? Je kunt ze als tafelverlichting, gezelligheid in de herfst of gewoon als decoratie voor je in slaap- of woonkamer. De Happy Lights zijn handgemaakt en er zijn in vier varianten “Winter, Snowball, Night en Roma”. Die van mij is in Winter variant, prijs van €34,95 per box op Coolgift.com bestellen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like