Follow:

Dagje uit & Vlog : Mini World Rotterdam & Markthal

Mini world Rotterdam
Een weekje vakantie is al voorbij. Helaas waren wij ziek geweest. Deze week waren wij bezig dus wij konden niet even weg of naar buiten in de natuur wandelen of naar het centrum. Toch gisteren hadden wij even tijd voor Djess en wij namen hem even naar Rotterdam met de trein. Djess vindt het leuk onderweg met de trein. Zoals gewoonlijk nam ik mijn DSLR camera mee maar ik gebruik hem niet. Ik heb geen tijd en zin in om toch foto`s te maken. Eigenlijk kans voor mij om Rotterdam op foto`s vast te leggen. Maar ik had ook geen inspiratie. Dus die camera blijft gewoon in de tas. Ik heb wel natuurlijk foto`s en filmpje gemaakt met mijn smartphone Huawei Ascend P7. Die altijd bij de hand. Handig ding!


Dj
Even foto`s op het station. Kans…wij hebben niet zo vaak dagje uit.

Mini world Rotterdam
Wij waren te vroeg. De Mini World Rotterdam is om 10 uur geopend maar het was lekker weer en beter vroeg dan te laat 😉 Maar wij waren niet de eerste want er waren ook aantal bezoekers. Het was leuk die miniaturen. De treinen die gewoon rijden, de lampjes op het straten en in het huizen. En af en toe wordt het donker/`s nacht en weer ochtend. Die mini mensen, mini bomen en nog veel mini dingen. Zo leuk om te zien. Djess vindt het geweldig.

Mini world Rotterdam

Markthal Rotterdam
Voordat naar huis, gingen wij langs Markthal en wij zijn nog nooit geweest. Ik had wel geen tijd om even naar alle winkels even rond te snuffelen. En bovendien heb ik plan om te winkelen. De Markthal is toch wel best ver weg dan wij dachten. Van Mini World Rotterdam naar Markthal.
Markthal Rotterdam

Markthal Rotterdam
Het was best druk en leuk om alle food te zien. Wij hebben trekt in om alle food en drinken te proeven. Het moet je lege buik zorgen als hier naar toe 😉

Markthal Rotterdam
Voordat naar het station, even voor Markthal poseren 😉 Hieronder vind je filmpje die ik met Huawei heb gemaakt

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CuChHKjwls4[/youtube]

Photography : Dhinivh – Huawei Ascend P 7

Wij hebben zin in om weer dagje uit of weekendje weg te gaan.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like