Follow:

Hansaplast Eerste Hulp Set

2019-Hansaplast-Eerste-Hulp-Set7a Met de juiste verzorging kan een wond tot twee keer sneller genezen. En dat is fijn, zeker als je lekker van je vakantie aan het genieten bent. Hansaplast ontwikkelde een volledig drie stappenplan om optimaal je wond te verzorgen. De producten zitten in een klein mooie tasje. Vandaag laat ik aan jullie de inhoud Hansalplast Eerste Hulp Set zien. Kijk jullie mee

Hansaplast Wondverzorging in travel size

Goed voorbereid op reis met de Eerste Hulp Set van Hansaplast 2019-Hansaplast-Eerste-Hulp-Set7aa Hansaplast Wondverzorging in travel size bestaat uit drie producten :
WONDSPRAY (50ml) €3,99
Voor de ontsmettende wondreiniging van acute wonden, bijvoorbeeld sneeën, schaafwonden, eerste en kleine tweede-graads brandwonden en open blaren. De spray kan ook worden gebruikt voor chronische wonden en postoperatieve wondzorg volgens de instructies van uw arts. • Reinigt wonden snel en pijnloos. • Beschermt de wond tegen infecties. • Zeer huidvriendelijke, kleurloze spray.
SENSITIVE PLEISTER (1m x 6cm) €3,39
Voor het afdekken en beschermen van kleine alledaagse wondjes zoals schrammen, snij- en schaafwonden. Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De pleister blijven op zijn plaats zitten, maar ook pijnloos kan worden verwijderd.
WONDHELENDE ZALF (20g) €3,99
Ondersteunt de genezing van wonden, beschadigde huid en oppervlakkige wonden zoals sneeën, schaafwonden en krassen als ook voor eerste en kleine tweedegraads brandwonden. Helpt littekens te verminderen. De zachte formule is dermatologisch getest * en is geschikt voor baby’s, kinderen en de gevoelige huid. Hansaplast Wondhelende Zalf is vrij van kleur- en geurstoffen en dierlijke stoffen.

Een goede wondgenezing in drie stappen : – Het begint met goede reiniging met de Hansaplast Wondspray, hierdoor voorkom je infecties. De travelsize neem je moeiteloos mee in je tas.
– De tweede stap biedt bescherming tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres.
– Last but not least; genezing. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalfregelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Vanaf nu is ook de zalf dus verkrijgbaar in een handige travelsize verpakking.

Alle tekst komt uit Persbericht

2019-Hansaplast-Eerste-Hulp-Set7aa De producten zitten in een hele leuke tasje en ze zijn in een handig klein formaatje. Ga je binnenkort op vakantie? Met dit leuke Hansaplast reistasje ben je voorbereid op ieder ongelukje. Op deze manier kan je onbezorgd van je vakantie genieten. Hansalplast Eerste Hulp Set €12,99 is te koop in bij de drogisterijen en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like