Follow:

Dat was van vandaag

Vanmiddag zijn wij naar Ziekenhuis in Zwijndrecht geweest. We hebben gesprek gehad en We hebben folders gekregen dan kunnen wij thuis rustig lezen en bedenken welke de beste voor ons.

Yes To Carrot Shampoo & ConditioneerNa gesprek wij ff naar Winkelcentrum want Ik wilde Yes To Carrot Shampoo bij Etos halen. Ik heb vaak goede riview over die merk en Ik zoek naar goede shampoo. Bij Etos daar staan maar nog 1 shampoo en conditioner en Ik haalde gelijk naar de kassa. Verde gingen wij gewoon kijken2x en het was lekker rustig in winkel centrum.

We gingen snel terug naar huis want onze hoofd beetje duizelig. Ik wisten waarom?! Misschien door warm in de auto ofzo. De linker kant van myn hoofd wordt beetje njoet2x..tan.

Het was vandaag echt warm in de auto. Niet echt lekker! Buiten zitten is wel echt lekker. Een boek lezen onder de boom in de tuin ofzo dat wel lekker met dit weer. Vind je niet?

Ik heb vandaag de YTC shampoo gebruiken en voelt lekker.

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like