Follow:

De nieuwe Marcel`s Green Soap producten

Marcel`s Green Soap
Yes! Marcel’s Green Soap natuurlijke schoonmaakmiddelen heeft nieuwe producten namelijk “Wasmiddel, Toiletreiniger en Vaatwastabletten”. Fijn om te weten dat je nu lekker kunt wassen met natuurlijk wasmiddel van Marcel’s Green Soap. Een tijdje geleden schreef al eerder en positief over de andere producten van Marcel’s Green Soap. Vandaag blog ik de nieuwe Marcel’s Green Soap natuurlijke schoonmaakmiddelen. Benieuwd wat ik ervan vond, lees je gauw mee

Marcel`s Green Soap
Marcel`s green soap
Ecologische Wasmiddel Patchouli & Cranberry en Wasmiddel Vanille & Katoen €6,99 per stuk zijn vloeibare wasmiddelen. Ze zitten in dezelfde verpakking, door de label aan de voorkant vind je het verschil : de pink label heeft combinatie geuren van Patchouli & Cranberry en de orange label is Vanille & Katoen. Op de achterkant van de verpakking vind je informatie. Het Ruikt lekker en subtiel en was goed schoon. Het blijft de geur niet lang hangen want tja ze zijn wasmiddelen. Misschien is het wel leuk idee om Wasverzachter Marcel`s Green Soap te maken met de geur die goed blijven hangen na gewassen. Je hebt er weinig van nodig, 1 dopje is voldoende voor een wasbeurt. Deze vloeibare wasmiddelen kan je gebruiken voor wit en gekleurde kleren.

Marcel`s Green SoapMarcel`s green soap
Ecologische Toiletreiniger Patchouli & Cranberry en Toiletreiniger Sinaasappel & Jasmijn €3,49 per stuk heeft dezelfde label net als wasmiddelen, alleen staat toilet illustratie en de vorm van de verpakking is ook anders. Marcels Green Soap Toiletreiniger bevat geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Dit product maakt onze WC schoon zonder dat er gebruik is gemaakt van chloor. Die chloor maakt mij ogen prik en hier moet ik adem inhouden) maar nu dat hoef ik niet meer want met dit product ruikt onze toilet heerlijk.

Marcel`s Green SoapMarcel`s green soap
Vaatwastabletten Grapefruit & Limoen €6,99 (24 vaatwastabletten) zit in een geel karton doos. Er zit 24 vaatwastabletten. Marcel’s Green Soap vaatwastabletten bevat geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia. Bij elk vaatwastablet verpakt in plastiek-folie die dat gewoon in de vaatmachine doen. Dat hoeft dus niet de plastiek-folie verwijderen. Handig! Het maakt alles spullen zoals boorden, glazen enzo goed schoon.

Marcel`s Green Soap
Ik ben erg tevreden met de nieuwe Marcel`s Green Soap producten. Het werkt geweldig en de geur is heerlijk. Van mij mocht de geur iet sterker. En ik hoop dat Marcel nog meer geuren zal gaan toevoegen. Alle Marcel’s Green Soap producten bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke natuurlijke ingrediënten, 99% biologisch afbreekbaar. Shop je ze op Marcel`s Green Soap producten webshop of in de winkels bij jou in de buurt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like