Follow:

Triwa Ebony Skala Black Dots Classic

Op vorige blogpost liet ik jullie zien dat ik prachtig horloge heb gewonnen. De horloge is van mer Triwa. Ik mocht 1 van de 5 “Skala” horloges kiezen. Ik heb voor Ebony Skala Black Dots Classic gekozen.

Triwa Ebony Skala Black Dots Classic

Triwa Ebony Skala Black Dots Classic
De horloge zit in de doos
Gewonnen Triwa
Als je de doos opende, is er nog een doosje en daar zit er een prachtig horloge. Ik heb voor deze horloge gekozen omdat ik van zwart kleur hou en de combinatie met goud is echt fashionable en makkelijk met andere outfit te combineren. De bandje is stevig, gemaakt van Tärnsjö Organisch Leer. De breed van de bandje is niet te klein en niet te groot 20 mm. Triwa Ebony Skala Black Dots Classic heeft een diameter van 36mm en is daarmee het kleinste horloge dat Triwa ooit heeft uitgebracht.

Triwa Ebony Skala Black Dots Classic
Het horloge is gemaakt rosékleurig roestvrijstaal. De schroeven eromheen maakt de design een elegant maar toch stoer uiterlijk. De horloge is niet goedkoop als je mij vraagt Ebony Skala Black Dots Classic €230.00 op 10.35.com als je hem wilt bestellen. Bedankt Fashion hoax en 10-35.com. Ik ben super blij dat ik hem heb gewonnen.

Triwa Ebony Skala Black Dots Classic

Share
Previous Post Next Post

You may also like