Follow:

Home : Was parfum/luchtverfrisser gota gota

2021-Marocstore-NL11aa

Hoi..hoi…! Een tijdje geleden liet ik jullie shoplog blogpost. Ik heb onder andere was parfum besteld en vandaag vertel ik meer hierover, lees je mee

2021-Marocstore-NL11ab Met opzet bestelde ik mixpakket want ik ben heel erg benieuwd naar de geuren. Maar de mixpakket bevat alleen 6 geuren (Amber – Jasmine – Sufflor – Aromil – Lavendel – Roses) en het blijkt er nog meer geuren die je moet wel dan los kopen. Jammer dat de mixpakket niet alle geuren. Maar goed ik bestelde dus nog andere geuren want tja ik wil graag weten naar andere geuren. Ik heb dus deze twee geuren extra besteld: Riad en Sufflor Spring.

Amber: Zoet
Jasmine: Jasmijne
Sufflor: Fris bloemig
Aromil: Fris clean bloemig
Lavendel: Lavendel
Roses: Roses
Sufflor Spring: Zoet bloemig
Riad: zoet kruidig

Ze ruiken heerlijk. Ik heb een paar druppeltjes in wasmachine maar toch te weinig geur komt er uit dus meer dan een maar druppeltjes (half bak voor wasverzahter) dan pas wel de geur goed ruiken. Ook heb ik in de kledingkast een paar druppeltjes. De kasten ruiken heerlijk. Mijn favoriet zijn Aromil, Sufflor, Sufflor Spring, Roses en Lavendel. Als ze op zijn, ga ik zeker voor de favoriete bestellen. Gota gota luchtverfrissers kost €2,49 per stuk. Het fles is 125ml. Ken je al deze was parfum/luchtverfrissers?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like