Follow:

Dekbedovertrekken 240×200

 photo 2016HemaDekbedovertrek1b_zpsre7qnsqb.jpg
De maat van onze oude dekbed is 200×200 en al een paar weken slapen wij onder nieuw dekbed – artikel. In dat artikel vertelde ik dat ik dringend nieuw dekbed hebben want de maat van de bed is 240×200. Dat gaat niet met dekbedovertrek die wij hebben want de maat is te klein natuurlijk. Zo fijn dat er wijkcentrum hier in de buurt dus ik kan daar de winkels rond gaan snuffelen

 photo 2016HemaDekbedovertrek1bb_zpso9ubgoba.jpg
Ik was geluk want er extra korting bij kassa dat was natuurlijk heerlijk om te shoppen maar helaas niet zo veel keuzen meer. Gelukkig heb ik deze dekbedovertrek gevonden. Eerst vond ik de patroon niet zo leuk maar tja ik heb groot maat nodig en alleen deze dekbedovertrek trok me aandacht en ook korting extra erbij. En vind ik het toch de printen best leuk “roze stipjes”. Vrolijk!

 photo 2016HemaDekbedovertrek1bbb_zpsb1xgzvfc.jpg
Dekbedovertrek heeft knopje onderaan. Wat ik niet zo handig vind, dat de de bovenaan geen gaatje voor handen (de meeste dekbedovertrek) zodat ik de dekbed makkelijk binnen dekbedovertrek kan slepen. Zoals bij andere dekbedovertrek maak ik zelf eigen gaatjes dus misschien ga ik ook doen met deze dekbedovertrek. In dit geval kunnen wij onder nieuw dekbed met dekbedovertrek slapen.

 photo 2016HemaDekbedovertrek1bbbb_zpswdynyl7t.jpg
Wel hebben nog een paar nodig want als deze in was, dan kan ik andere dekbedovertrek gebruiken.

Ik kocht deze dekbedovertrek bij Hema van sale €15 en betaalde ik maar €8. Lekker goedkoop toch! Love it

Hoeveel dekbedovertrek heb je?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. Ook bevat affiliatie link disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like