Follow:

Nivea Sensitive day care

 photo 2014NiveaDagcreme1a_zpsb55231be.jpg
Wie glad huid wil iedereen graag hebben. Een rode, trekkerige en droge huid is erg vervelend. Overgevoeligheid door vuil, stress en zelfs de stoppelbaard van je geliefde kunnen leiden tot huidirritaties. NIVEA is overtuigd van de werking van de nieuwe Sensitive productlijn. Vandaag laat ik jullie reviewen.

 photo 2014NiveaDagcreme1aa_zps30c253ce.jpg
 photo 2014NiveaDagcreme1aab_zps498a85eb.jpg
De dagcrème zit in het witte doosje. De formule met SPF 15 beschermt tegen UV-straling en vroegtijdige huidveroudering. De creme verrijkt met Zoethoutextract en Druivenpitolie, hydrateert intensief en vermindert effectief de belangrijkste tekenen van een gevoelige huid: roodheid, trekkerigheid en droogheid. Bevat geen parfum, kleurstoffen en parabenen.
 photo 2014NiveaDagcreme1aaa_zpsa1a75992.jpg
 photo 2014NiveaDagcreme1aaaa_zps476318b6.jpg
De crème is niet te dik en dun. Fijn luchtig creme daardoor fijn, makkelijk en goed op gehele gezicht insmeren en je hebt ook maar weinig nodig. De creme zit in een tube, behalve handig is ook hygiene. De creme trekt snel in en je kunt dus gelijk de foundation aanbrengen. Ik heb deze dagcrème al 28 dagen uitgetest. Ik heb geen roodheid, wel donker vlekken verzacht en ik merk ook dat mijn gezicht lekker zacht, soepel en gehydrateerd. Kortom ik ben erg tevreden over de NIVEA sensitive day care creme.


Nivea Sensitive Dagcrème – € 7,99 in 50ml.

Nivea producten verkrijgbaar bij elke drogist.

Share
Previous Post Next Post

You may also like