Follow:

Denksport Junior presents de Quarks + Winactie

Denksport Junoir
De zomervakantie komt er bijna aan. Nog twee weken maar! Ola…la..la.. wij hebben er zin in. Voor onderweg tijdens de lange reis naar de vakantiebestemming of voor op de regenachtige dagen laat is er een goed afleiding met de nieuwe puzzelboekjes van Denksport. Denksport Junior presents de Quarks dit kan je zowel in een boekje als in de nieuwe app. De app kan je gratis te downloaden. Vandaag vertel ik meer over de Quarks. Lees je mee

Ze stellen zich even aan je voor
Denksport junior Quarks
Image bron : Denksport.nl

Ken jij ze al? De Quarks van Denksport Junior! De Quarks zijn een opmerkelijke groep wezentjes. Max, Bob, Lola, Harry en Orbit en samen zijn we De Quarks. Samen kunnen we alles aan en beleven we veel avonturen in de Quarks puzzels. Kinderen van 6 jaar tot ongeveer 10 jaar leren spelenderwijs met De Quarks nieuwe woorden, begrijpend lezen en vergroten hun rekenvaardigheden.

– Hoi, ik ben Max en ik ben de ster. Niet zo gek natuurlijk, kijk maar eens goed naar me! Samen met Bob, Harry, Lola en onze Orbit beleef ik veel puzzelavonturen. Bob is mijn beste vriend en stiekem vind ik Lola wel erg knap en lief. Niet verder verklappen hoor! Ik sta graag vooraan in de groep en maak makkelijk nieuwe vriendjes.
– Ik ben Bob en ben de beste vriend van Max. Sterker nog, ik ben zijn grootste vriend! En een echte knuffelbeer. Misschien ben ik wel niet zo slim als Max, maar ik ben wel heel trouw en doe altijd flink mijn best.
– Ik ben Harry en ik zeur graag. Ik zie nou eenmaal snel beren op de weg. Misschien komt dat wel omdat ik de oudste en dus de meest wijze van het stel ben. Al denkt Max natuurlijk altijd dat hij de ster is. In het begin vind ik puzzelen soms best moeilijk en dan mopper ik graag even. Gelukkig kunnen mijn vriendjes me altijd opvrolijken!
– Ik ben Lola en het enige meisje van de groep. Het is heus niet altijd makkelijk tussen de jongens, maar we hebben wel altijd veel lol. Vooral als we samen puzzelen! Stiekem weet ik heus wel dat ik de slimste ben. Maar dat zeg ik maar niet hard op. Jongens zijn zo snel op hun teentjes getrapt! En vooral Max 😉
– Joehoe, Orbit hier. Ik hobbel er meestal wat achteraan. Dat krijg je er van als je altijd met zo’n planeetring moet zeulen. Maar mij hoor je niet klagen hoor. Weet je wel hoe handig dat ding kan zijn? Ik heb altijd een tafeltje om op te puzzelen en een plek om mijn glas limonade op te zetten. Daar is Harry volgens mij best jaloers op.

De Quarks boekjes

Denksport Junoir
Je kunt Max en zijn vriendjes vinden in hun eigen puzzelboeken, kleurblok en de Quarks Galaxy app! De Quarks kent 4 uitgaven.

Quarks puzzelblok (6-8 jaar) is een vrolijk scheurblok. Elke pagina is door de perforatierand apart uit te nemen. Hierdoor kan gemakkelijk samen gepuzzeld worden en puzzels gedeeld worden. En er zitten ook nog eens leuke stickers in elke editie! Op de achterkant van elke pagina staat de oplossing.

Quarks Omnibus (6-8 jaar) is er in 2 uitgave, eentje voor kinderen van 6-8 jaar en voor kinderen van 8-10. Deze boekjes bieden een uitgebreid aanbod van verschillende taal- en rekenpuzzels op het juiste niveau. Op het gebied van taal komen met name spelling, de woordenschat en begrijpend lezen aan bod. Bij rekenen wordt er aandacht besteed aan de deelgebieden: tellen, optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen en inzichtelijk rekenen.

Quarks Omnibus (8-10 jaar) biedt een uitgebreid aanbod van verschillende taal- en rekenpuzzels gericht op kinderen van 8-10 jaar. Op het gebied van taal komen met name spelling, de woordenschat en begrijpend lezen aan bod. Bij rekenen wordt er aandacht besteed aan de deelgebieden: tellen, optellen, aftrekken, delen, vermenigvuldigen en inzichtelijk rekenen.

Quarks kleurblok (6+) is de nieuwste editie in het assortiment en is een leuk en vrolijk scheurblok vol met kleurplaten met de Quarksvriendjes voor kinderen van 6+. Op de achterkant staat een leuke Max masker!

De Quarks Galaxy app!


Naast de Quarks boekjes hebben Max en zijn vrienden nu ook een eigen app: Quarks Galaxy! Met de Quarks app mee op avontuur en bezoek samen met de vrienden Max, Bob, Lola, Orbit en Harry verrassende planeten en speel verschillende leerzame spelletjes. Met ieder spel verdien je sterren. En wanneer je ook nog alle puzzelstukjes op de planeten verzamelt, krijg je een mooie beloning. Net zoals de puzzels en spelletjes in de Quarks boekjes zijn de spelletjes in de Quarks Galaxy app gericht op plezier maken, avonturen beleven, jezelf ontwikkelen en iets nieuw leren.

Spelletjes die in de app voorkomen zijn:
– Cijferslot; een uitdagende rekenpuzzel
– Husselpuzzel; schuif de stukjes naar de juiste plek en er ontstaat een leuk beeld
– Tectonic; vul de vakjes met de juiste cijfers
– Obstakels; schuif de obstakels uit de weg en maak ruim baan
– Trefpunt; zet de figuurtjes op de juiste plek

De Quarks Galaxy app is gratis te downloaden is voor Apple en Google Play, heeft het een veilige online speelomgeving.

De boeken van Denksport Junior is nieuw voor mijn zoon maar er zijn wel aantal spelen die al bekend zoals woordenzoekers, rijmen, lijnpuzzel. Het is erg leuk met deze manier om andere spelen in de boek van Denksport Junior te ontdekken. De boeken vind mijn zoon erg leuk. De kleurboek is ook erg leuk want er planeten en astronaut kleurplaatje. Mijn zoon is ook dol op kleuren op nummer, misschien is het leuk idee voor Denksport Junior om kleurboek op nummer te hebben/maken. De App is zeker erg leuk. Wie houd niet van spelen op tablet? Mijn zoon is dol op. Heel erg leuk boeken van Denksport Junior en ook de App voor thuis, onderweg en ook voor op de vakantie. Leuk voor je kinderen of je nichtjes, neven als cadeautje te geven. De boeken zijn te koop op de webshop van Denksport

Winactie Quarks pakket GESLOTEN

Ik mag een Quarks pakket met rugtasje weggeven, eentje voor 6-8 jaar of voor 8-10 jaar.

Wat moet je doen?
1. Laat een reactie achter hieronder dat je meedoet
2. Like dhiniNL facebook | Instagram | Youtube Dit is niet verplicht maar het zou superleuk en lief vinden.
3. De winactie loopt 14 juli. De winnaar krijgt persoonlijk mailtje. Binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like