Follow:

Dag je uit : Monster Jam 2018

Monster jam
Geschreven door Liesbeth – Afgelopen zaterdag mochten wij met het hele gezin naar de Monster Jam in de Kuip. Wat een spektakel is dat! Dat hadden we vooraf niet helemaal goed ingeschat.

Monster jam 2018
De show begon om 15u dus kwamen wij, keurig op tijd, om 14u het terrein op. Daar zagen we enorm veel stands met (peperdure) merchandise, een luchtkussen van Feyenoord en heel veel eet en drink mogelijkheden. Er was ongetwijfeld nog veel meer te zien maar ja, daar waren we een beetje laat voor.

Monster Jam 2018
Onze dochter was de enige zonder gehoorbescherming en we hebben een deel van onze tijd staan te verdoen met kiezen welke we moesten nemen. Er waren veel verschillende te koop, voor ieder budget was er iets te krijgen. Ze is nu de trotse eigenaar van een roze 🙂 Zoonlief zat met de oorkappen van zijn vader op. Halverwege de show braken die spontaan in 2 stukken en moest hij de rest van de show oordopjes in. Dat is ook echt wel aan te raden, want die enorme trucks maken onwijs veel herrie. Maar wat is het ontzettend gaaf! We hadden ook hele fijne plekken, hoog bovenin het stadion waar we alles perfect konden zien!

monster jam 2018
De show bestond uit 3 onderdelen. In het eerste deel moesten de trucks tegen elkaar racen. De winnaars van iedere race moesten dan weer tegen elkaar. Tobias was fan van Grave Digger en Renske van Dragon. Grave Digger won het eerste onderdeel, blijkbaar heeft die veel fans want er was een gigantisch gejuich! Voor het tweede deel moesten de trucks zo lang mogelijk op 2 wielen rijden. Dat vonden de kinderen heel spannend. De gekste stunts werden uitgehaald maar uiteindelijk won Max D! Je kon met he smartphone tijdens dit onderdeel mee stemmen en Tobias en Renske gaven Max D een 9 voor zijn capriolen.

monster jam 2018
Toen was het pauze, maar het is echt zonde als je dan in de rij gaat staan voor het toilet of een drankje. Want supersnel wordt het terrein wat aangepast en dan wordt er een héél hoog maar ook héél smal schansje neergezet. Daar kunnen die auto’s toch niet op?! Dat klopt! De schans is voor 6 crossmotors die hun kunsten komen tonen. Je durft nauwelijks te kijken maar toch blijf je het doen. Supergaaf om te zien hoewel ik Tobias toch gevraagd heb of ie alsjeblieft wil blijven voetballen in plaats van stunten op een crossmotor. Hij heeft het beloofd dus hierbij staat het zwart op wit 🙂

Monster jamMonster jam
Na de pauze was het tijd voor het laatste onderdeel: de Freestyle! De trucks hebben 120 seconden te tijd om hun mooiste stunts te laten zien. Scooby Doo ging als eerste en kwam ondersteboven terecht. Dat was even spannend want de vlammen kwamen aan de onderkant van de auto uit. Dat er dan een enorme crew aan de zijlijn staat, is gelijk duidelijk. Van alle kanten rennen ze naar de truck toe. De presentator probeert het publiek af te leiden door ze te laten dansen maar dat lukt niet helemaal. Een oorverdovend applaus klinkt als een piepkleine vrouw uit die enorme truck stapt! Er gaan nog meer trucks om en de stunts worden steeds spectaculairder! Monster Energy wint dit onderdeel en dat komt vast deels door de salto (ja, echt!) die hij maakt.

monster jam 2018
Dat een jochie van 7 jaar het leuk zou vinden is bijna vanzelfsprekend maar onze dochter van 4 heeft zo hard zitten juichen en klappen voor die wagens. We hebben ons enorm geamuseerd en als we nog eens naar de Monster Jam gaan, gaan we zeker eerder om er de hele dag van te kunnen genieten!

Dhini, super bedankt dat we mochten gaan! We hopen dat jullie ook een prachtige dag gehad hebben!

Liefs,
Liesbeth

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel uitgenodigd. disclaimer | privacyverklaring.

MONSTER JAM® terug in De Kuip in Rotterdam & Win 1x 4 tickets

Share
Previous Post Next Post

You may also like