Follow:

Film : Bob de Bouwer – Mega Machines

Film Bob de bouwer
Bob de bouwer kennen jullie waarschijnlijk al deze film. Vanaf 12 juni is de allereerste bioscoopfilm van Bob de Bouwer te bekijken On Demand.


In Bob zijn eerste bioscoopavontuur heeft hij een contract gekregen voor een grote klus. Als hij zijn collega klusser Conrad om hulp vraagt, denkt Bob dat het allemaal wel goed moet komen. Maar omdat Conrad jaloers is, saboteert hij de hele klus voor Bob. Er komen oude vertrouwde karakters in voor, maar ook een paar nieuwe vrienden.

On Demand
‘Bob de Bouwer – Mega Machines’ is beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, Pathé, iTunes, Google Play, Yellow Play, Proximus.

Synopsis
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wilt Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Speelduur: 62 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital Surround 5.1 Kijkwijzer: AL CAP: €9,99 VERPAKKING DVD: 1 DVD Amaray

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like