Follow:

Dhin`s addiction “Lens filters”

Zoals jullie misschien weten, ben gek op foto`s maken. En ik foto Djess bijna elke dag 😀 En wil ook graag filter hebben maar dan aantrekkelijk prijs. Dus via ebay is de oplossing 😀 Ja..alle filter die ik nu heb, heb ik besteld op ebay.
Hieronder my filter tot nu toe….

De rechte kant zijn voor myn lensobject 18/55mm (filter 58mm) en de linkerkant zijn voor Canon 50mm/1.8 (52mm). In de zwarte bags zijn close up filter +1 tot +10. 58mm : CPL filter, Star 8, UV Filter. 52mm : Soft filter, CPL filter, Star 8 filter, UV filter. Ik word verslaafd van en graag meer hebben. Ja..ik heb leuke filter gezien. Misschien ga ik toch maar bestelen 😀

Hieronder gebruik ik Close up +10 filter 50mm/1.8

Hieronder gebruik ik Close up +4 filter 50mm/1.8

Hieronder gebruik ik Close up +10 filter 50mm/1.8

[tip]Ebay verkopers : Camera-acc, fotocola2000, Petiteqq
LET wel OP dat je goede maat voor je lensobject bestellen![/tip]

Gebruik je ook filter? zo ja welke?

Share
Previous Post Next Post

You may also like