Follow:

Dhin`s buik in week 20


De nagels de bedoeling van Indonesiche vlag en Nederlandse vlag als jullie goed kunnen zien.

Het gaat goed groeien myn buik en nu al in week 20. De laatste tijd voel Ik zachte bewegingen in my buik. Het voel zo lekker leuk :yes: (klietik…klietik…voel Ik myn buik :blush: ).

Op een dag wilde Ik chili eten. Ik heb maar 2 chili gegeten en s`avond werd myn buik beetje protest en de baby ook.. Hij/Zij drukte myn buik (djedoek….djedoek….). Myn lieve man zei toen…Doe niet meer he…chili eten want je jou buik toch niet lekker. Ja… zei… Ik eet toch niet elke dag en het was niet echt pittig. Toen Ik zo graag chili wilde eten 🙁 en Ik doe/wil ook niet elke dag chili eten :tongue:

Verder gaat alles goed met mij :yes:

[note]Op 3 nov hebben wij veel zin in want Ik krijg nog een echo. (bij Gynaecoloog)[/note]

Ik wens fijne dag toe en het is weekeeeeend :yay:, Liefs!

Share
Previous Post Next Post

You may also like