Follow:

Dhin`s fav. make-up kwasten


Ik ben al lang van plan om myn fav. make-up kwasten te laten zien maar elke keer weer mislukt. Graag wil ik aan jullie showen myn fav. make-up kwasten voor gezicht en ogen.Voor Gezicht is echt ultieme myn fav. kwasten zijn
– ELF Studio Line kwasten : Complexion Brush, Powder Brush (Review) en Kabuki brush. Ze zijn heerlijk zacht. Alle 3 echt aanraders! bij ELF webshop bestellen.
– Sigma Duo Fibre – F50 (Review). Ik gebruik hem om vloeibare foundation aan te brengen maar ook voor blushes, highlighter. Bij Sigma-makeup kan je bestellen.
– Essence brush : Deze gebruik ik voor blush, highlighter en bronzer. Echt aanraders! maar niet meer te koop, geloof ik. Bij Kruidvat kocht ik.
– Essence of beauty : Foundation kwasten (voor foundation en concealer). Fijn om vloeibare foundation aan te brengen. ik bestelde hem bij ebay.


V.l.n.r.
– Everyday Minerals Eye Shadow Brush $7.00 bestelde ik bij EDM. Fijn dunne brush.
– Sigma Blending – E25 (Review). Fijn om te blenden. Bij Sigma kan je bestellen
– Coastal Scents – Synthetic Shadow Brush $2.95 bestelde ik bij Coastal Scents. Het is breed kwast. Ik gebruik hem om oogschaduw aan te brengen en ook als highlighter onder de wenkbrauw.
– ELF Studio Line “Contour Brush”. Heel erg zachte kwastje.
– Eco Tool “Eye liner brush van 6-Piece Brush Set” bestelde ik op MakeupMasala. Het is fijn te gebruiken.
– ELF Studio Line “C brush”. Heel erg zachte kwastje.
– Coastal Scents “Crease Brush”
– Coastal Scents…handig voor onder ogen te blenden. Heel kleine kwastje
– Coastal Scents … fijn dunne kwastje voor oogschaduw en eyeliner. Beide kanten zijn kwastje..een voor oogschaduw en een voor eyeliner aanbrengen. Handig voor onderweg.
– Eco Tool “blending kwast van 5-Piece Brush Set” Lekker zacht en licht.

Ik ben benieuwd naar jullie fav. make-up kwasten. Vertel maar wat zijn jullie fav. make-up kwasten?

Share
Previous Post Next Post

You may also like