Follow:

Still ohek2x en nu ingsrek2xkan

Ohek2x (afkorting van ohek-ohek) : Hoesten (geluid van hoesten) My oude zus zei dit altijd als ik hoest.
Ingsrek2x (ingsrek-ingsrekan – sundanese taal) : neus loopt

Gisteren middag belde ik myn ouders en vertelde dat ik niet lekker voel. Verder gaat alles goed met myn ouders. Daar zijn er ook veel zieke mensen…verkouden. Het weer is lekker warm maar in de avond is het koud geworden en de water is erg koud (geen warm water, moet zelf koken als wil warm douchen). Ze zijn wel blij kleine beetje stem van Djess horen. Ja … ik liet Djess beetje geluidjes maken…beetje gillen, een lachen..en hoop dat ze duidelijk hoorden.

Eergisteren was ik alleen thuis want Djess en zijn pa wandelden buiten. Op de foto zie je misschien niet dat ik niet lekker voel. Ik voel me nog niet echt beter. Hoesten is wel minder ..helaas niet dankzij Kruidvat keelpastilles maar door Fisherman`s Friend. En ook gemasseerd door myn lieve man…thank you sweety :muah:. Wel nu jeuk myn neus. Omdat ik nog niet beter voel, dus geen L vandaag. Alleen Djess en ik zoals gewoonlijk 😀

Sorry dat alleen maar niet leuk update de laatste dagen.

Fijne dinsdag!

Canon 500D+50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like