Follow:

Get Ready for summer met Palmer`s

2021-Palmer-Coconut-Oil7a

Hoi..hoi…! Het is summer time en zodra je de geur van kokos ruikt, dweilen je gedachten af naar exotische oorden. Het zorgt direct voor dat vakantiegevoel en het liefst pak je nu je koffers om te vertrekken. Gelukkig hoeft je niet kilometers te reizen om van de weldaad van kokos te genieten. Palmer`s got you covered met de Coconut Oil verzorgingsproducten. Lees je meer hieronder.Kokosnoten zijn namelijk een van de ‘wonderfoods’ die onze aarde rijk is. Kokosnoten voorzien in alle menselijke behoeften en daarnaast bieden ze ook meerdere voordelen voor je gezondheid. In oud India werd de kokospalm kalpa vriksha genoemd, Sanskriet voor “de boom die alles geeft wat het leven nodig heeft”. Het is daarmee al duizenden jaren erkend als een booster voor je immuunsysteem met een antischimmel-, antivirale- en antibacteriële werking.

WIST JE DAT?
– Kokosnootolie vol natuurlijke componenten zit die goed zijn voor een gezonde huid en gezond haar? Zo bevat het laurinezuur, caprylzuur, proteïnen, antioxidanten en vitamine E.
– Laurinezuur, het grootste gedeelte van het vetzuur in kokosnootolie, waardevol is voor de antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen?
– Kokosnootolie ook een hoog niveau van middellange keten vetzuren bevat die een gezonde haargroei stimuleren en helpen om vocht in de huid vast te houden?
– Natuurlijke antioxidanten vrije radicalen bestrijden die een rol spelen bij veroudering? Vitamine E en proteïnen verjongen en kalmeren de huid en versterken het haar.

De rauwe, extra vierge kokosolie is ethisch en duurzaam geproduceerd. Palmer’s Coconut Oil Formula-producten zijn ook doordrenkt met Tahitiaanse Monoï-olie voor een dagelijkse heerlijke en tropische ontsnapping!

Palmer`s Coconut Oil Balm

2021-Palmer-Coconut-Oil7c 2021-Palmer-Coconut-Oil7cc Palmer`s Coconut Oil Balm zit in een potje. Er lag een bescherm plastic in wanneer je de deksel opendraait en het komt er lekkere lucht uit. Het product bevat de puurste rauwe kokosnoot om de huid van top tot teen intensief te voeden en te hydrateren. De vaste formule zal niet smelten in de hitte, dus ga je gang en neem het mee in het vliegtuig, naar het strand, het park of waar je ook gaat! Het ruikt lekker zomerachtig en die blijft goed lang hangen. De balm smeert makkelijk, het is olieachtig maar het trekt goed in de huid. Ik smeert graag voor mijn benen en voeten. Mijn huid voelt lekker glad en zacht aan.

Palmer`s Coconut Oil Hand Cream

2021-Palmer-Coconut-Oil7d 2021-Palmer-Coconut-Oil7dd Wanneer je de klikbare dopje open en de tube druk knijpt, komt er een lichte crème uit waar je maar weinig van nodig hebt. De handcrème omhult de handen met een beschermende barrière die de huid gehydrateerd en zacht houdt. Het voelt mijn handen heerlijk zacht aan.

Palmer`s Coconut Oil Lip Balm SPF 15

2021-Palmer-Coconut-Oil7e 2021-Palmer-Coconut-Oil7ee Palmer`s coconut oil lip balm zit in een huls. Het romige lippenbalsem houdt de lippen de hele dag lang gehydrateerd en beschermt tegen kloven, barstjes en huidbeschadigingen door de zon of de wind. Ik moet altijd mijn lippen met lipbalm smeren en dit product zorgt goed voor mijn lippen. Het voelt lekker zacht, wel moet ik altijd regelmatig opsmeren vooral na eten en drinken.

Palmer`s Coconut Oil Body Lotion

2021-Palmer-Coconut-Oil7b 2021-Palmer-Coconut-Oil7bb Palmer`s Coconut oil body lotion heeft een handige dop. Met klikbare systeem kan je makkelijk doseren. De bodylotion bevat een hoge concentratie natuurlijk voorkomende vetten en eiwitten die essentieel zijn om de huid stralend en gezond te houden. 2021-Palmer-Coconut-Oil7aa Palmer`s Coconut oil lijn ben ik echt tevreden over. Ze ruiken heerlijk, smeert het makkelijk en trekt goed in de huid. Na gedoucht smeert ik altijd met body lotion. Voor boven lichaam gebruik ik deze bodylotion en voor mijn benen en voeten smeer ik met Palmer`s coconut oil balm. Mijn lichaam ruikt heerlijk en het voelt lekker zacht aan en gehydrateerd. De producten van Palmer’s zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos, en online onder andere via Plein.nl en bol.com.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like