Follow:

Korento Age Defying Serum Foundation

2020-Flow-Cosmetics3accccc Een tijdje geleden ontving ik twee producten “FLOW Cosmetics Detox oil met teatree, lees je hier en Korento Age Defying Serum Founation. Vandaag blog ik dus over een vloeibare foundation. Zijn jullie benieuwd naar? Lees gauw verder

2020-Flow-Cosmetics3accc
Korento Age Defying Serum Foundation zit in een glazen fles met druppelaar systeem. De glazen verpakking en de de druppelaar kunnen gerecycled wordt met glas. En de dop kan gerecycled worden met plastic (PE-LD 4 plastic, 100% BPA-vrij).
2020-Flow-Cosmetics3acc
Dankzij de druppelaar kan je de vloeibare foundation gemakkelijk doseren hoeveelheid je nodig hebt. Deze Serum foundation bevat berry-vitaminen (de perfecte gal pal die je helpt om die beroemde ‘glow from within look’ te krijgen) uit het hoge noorden.

Korento Age Defying Serum Foundation:
100% Biologisch en Natuurlijk
100% Veganistisch en Dierproefvrij
100% Recyclebaar en Zero waste
100% Eerlijk en Handgemaakt
100% Vrij van conserveermiddelen
Getint, ultradun vloeibare foundation serum met intensieve hydratie

Dit product heeft echt dunne formule die werkt als een BB-serum. Dit vloeibare foundation serum is olieachtig maar het smeer gemakkelijk en geen vet aanvoelen. Het dekt anders zoals andere foundation maar dit unieke vloeibare foundation helpt om ruwe, intensief hydrateert en fijne lijntjes glad te strijken. Het foundation serum is erg licht aanvoelen alsof dat je geen foundation op. Echt even moet aanwennen maar Ik merk het wel dat mijn huid stralend en egaal eruitzien.
2020-Flow-Cosmetics3acccc
In het begin moest ik echt even aanwennen maar na een paar keren gebruik, ben ik heel erg tevreden over dit vloeibare serum foundation. Ik hou van lichte textuur foundation. Na deze foundation breng ik daarna poeder aan en verder met bronzer, blush en highlighter maar alleen dit foundation vind ik genoeg. Voor het beste resultaat, je kunt het product met een kwast of met je vingers aanbrengen. Vergeet niet “SCHUDDEN VOOR GEBRUIK”. Deze vloeibare foundation serum is meest geschikt voor de droge, ruwe en verouderende huid. Er zijn meerdere tinten beschikbaar:
Cool01 Voor koele en lichte huid
Cool02 Voor koele en medium lichte huid
Warm01 Voor warm en lichte huid
Warm02 Voor warm en medium lichte huid

Korento Age Defying Serum Foundation is te bestellen op de webshop FLOW Cosmetics

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like