Follow:

Dagje het Spoorwegmuseum & Lush Lemony Flutter

Goede dag, Wij zijn net thuis van een dagje uit. Met de trein vertrokken wij naar DordtCentral richting Utrecht daarna verder met de trein weer richting Utrecht Maliebaan. Kaartje kopen dan wij gingen binnen het spoorwegmuseum. Djess was enthousiast maar hij wilde niet samen met de trein op foto maar toen ik op foto wilde, wilde hij ook 😉 Dan naar theater maar Djess vond niks (nog klein). Jammer gingen wij uit voordat de verhaal afgelopen is. Wij zijn erg benieuwd hoe verder met de verhaaltje. De verhaaltje lijkt mij erg leuk. Maar goed…dan verder naar ontdekking op 1 maar Djess vond het helemaal niks en hij wilde snel naar buiten….buiten…buiten zei Djess. Dan zat Djess eventjes op thomas de trein.
>Het Spoorwegmuseum
Toch vonden wij genoeg voor Djess. Het was erg lange dag genoeg voor hem. In Utrecht Centraal wilde ik naar Lush winkel maar ik wist niet waar ligt de winkel. Buiten station gingen wij zoeken. Gelukkig liepen wij naar goed kant en ik vond de winkel …yay…dan ik ging meteen binnen en naar Lush Lemony Flutter. Deze staat al lang in mij wishlist. Met blijheid op mijn gezicht gingen wij terug naar station en terug naar huis. In de trein sliep Djess lekker op pappa schoot.
Untitled
Canon 600D + 18-55mm

Helaas werk mijn camera weer niet goed. Ik kan niet lange filmpje maken. Het duurt maar geen minuut 🙁 En weer Err 70 hoewel ik met nieuw SD kaart. Ik snap niks van. En ik probeer weer met oude SD kaart en de filmpje kan wel langer duren…Raar! Het maakt dus niet uit nieuw kaart of oude, de camera werk gewoon niet mee met mij. Echt snap ik niks van. Dus wat is er met deze camera…ligt aan de camera, oud/nieuw SD kaart of ligt aan mij? 🙁 Ik denk dat aan mij.

Verder was wel gezellig dagje. Prettig avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like