Follow:

Familie : Mudah2xan jadi kenyataan

Soms wil ik de tijd zo snel voorbij en ik heb zin in nieuw jaar 2013 want wij gaan mijn moeder uitnodigingen. Ja…jullie lezen goed…mijn moeder (oma van Djess uit Indonesia) zal volgen jaar hier mij, haar schoonzoon, haar kleinzoon Djess komen bezoeken voor 3 maanden. En natuurlijk kennis maken met heel mijn schoonsfamilieleden. Alleen hopen wij nu dat alles makkelijk geregeld worden met alle papieren. En hopelijk gaat dit echt echt gebeuren. Meestal loopt bij mij anders. Dus …please God! dat alles goed gaat en makkelijk. De planning zal mijn moeder in mei (dus mei-juni-july) of in juni (juni-july-augustus).

Djess weet het ook. Ja…ja… toen wij aan het gesprek waren eerst over mijn nichtje die vorige jaar hier geweest en wij zegen en volgens jaar…Djess zei…Enin (mijn moeder), main-main sama Djess (spelen met Djess), met vliegtuig hier komen. Een keertje verteld, begrijp Djess het.

Mijn moeder heeft helemaal zin in. Spannend dus voor ons! Hopen maar dat het in werkelijkheid zou gebeuren.
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like