Follow:

Did you know? 15.12.11

Alle eerste wil ik jullie bedanken voor jullie sterkte wensen voor mij en mijn familie.

Taukah kamu

– Vanmorgen bel ik mijn moeder. Ze vertelde mij over mijn vader die nu in ziekenhuis ligt. De dokter gaat zijn buikje röntgen foto en verder onderzoeken. Mijn moeder gaat heen en weer naar ziekenhuis en wissel met mijn oude zus en haar man. Door ouder wordt gezondheid van mijn vader slechter en niet alleen dat maar ook door andere redenen zoals geen contact van onze zusje Ewie en met mij lang niet gezien (ongeveer 5 jaar). Dus nu afwachten wat de dokter zei. Ik hoop dat Bapak niet in ziekenhuis lang blijft liggen.
– Mijn geweldige assistenten Djess maakt mij soms gek van. Ik doe de spullen netjes en Djess gooit ze uit. Grrrr soms word ik van. Maar verder is Djess erg goed geholpen.
– Weer heeft ma en pa onze troepen naar nieuw nieuw meegebracht. Dank U wel!
– Gisterenavond deed mijn dada zeer, geen idee waarom.
– Per 1 januari onze flat moet leeg zijn en tot nu toe liggen daar nog veel spullen :wow:
– De cremes zijn helaas niet goed geholpen. De eczeem blijf nog steeds op Djess`s wangen en ook zijn elleboog nu al
– Mij andere dromen zijn o.a. Mijn vader kunt nog Djess in echt zien, knuffelen samen op foto`s bijv. | z.s.m. mijn familie kan ik bezoeken en nog veel mooie wensen….dromer Dhini!
– Graag wil ik weer gemasseerd worden. Helaas is Cici niet meer hier 😉
– Bijna vergeten …vandaag is mijn oude zus jarig. Selamat ultah

Share
Previous Post Next Post

You may also like