Follow:

Did you know? 16.10.11 sakit


Dear sweet bloggie
Zoals je weet, schreef ik meetasl een of meer artikels per dag maar zoals het kan zien (als jullie mij blog langs), zien jullie al dat geen artikel/s. Did you know why? lees maar verder

– Op woensdagavond midden in de nacht kotste Djess plotseling, weer en weer tot ons bed nat door kotsen :bleh: . 3 Handdoekjes lagen op ons bed maar Djess kotste gewoon door. Dus wij lagen op andere kant van de bed en weer kotste :bleh:. De volgende ochtend tot middag koste Djess weer en weer. In het begin wilde Djess niet eten maar loop van de middag at gelukkig wel goed en kots niet meer. me Very happy!
– Op dezelfde dag begon my lichaam niet lekker. Ik voelde me grieperig en ja hoor…echt warm in de avond. Heerlijk gemasseerd.
– Donderdagmiddag kon ik niet mee om een huis te bekijken. Jammer maar het komt goed nieuws dus hopelijk wordt goed einde.
– Vrijdagavond kotste plotseling myn man. Echt ongelooflijk…kotste..kotste…gelukkig kon hij in de wc kotste :bleh: Ik wilde hem helpen maar hoorde de geluid van kotste, ging ik ook bijna kotste (meestal ben ik strekt van). Dus ging ik snel weg :bleh: Hopelijk wordt myn man weer snel beter.
– Zaterdag heeft myn afspraak met hypotheek en hoor leuk nieuws 🙁 op naar volgende stap.
– Een paar keren Skypen met myn fam. kon ik hun niet bereiken (niemand openemen)
– Ik voel me nog niet helemaal fit maar op zaterdag gingen Djess en ik buiten ff wandelen. Zonde want het weer was echt prachtig, wel goed aankleden want best koud.
– Op dinsdagmiddag gaan wij naar de makelaar kantoor
– Ik vertel meestal niemand als ik wat bezig ben want ik wil niemand teleurstellen. Ik bewaar de teleurstelling meestal liever voor mezelf. Als alles goed is dan natuurlijk vertel ik aan iedereen maar deze keer laat hier schrijven en hoop dat het gaat alles goed! Hooooooooooooooooooooooop!
– Op 16de wordt Djess 19 maanden. Dus time voor ..you know mamarazie doet?! 😀 :pict:
– Ik voel me stuk beter en Djess ook. Helaas is Arjo nog niet echt helemaal, maar hij kotste niet meer, wel moet een paar keren naar toilet.

Prettig middag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like