Follow:

Disney On Ice 2019 – Magisch IJsfestival

2019-Disney-Onice12aa Het is zover. Gisteren gingen wij richting Rotterdam om het nieuwste ijsspektakel van Disney On Ice te bewonderen : Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Wij hebben er zin in, de ijsshow voor het hele gezin! Bereid je voor op non-stop plezier met de bekende Disney-figuren waar de onvergetelijke Disney-verhalen tot leven komen.

2019-Disney-Onice12aaa Wij waren genoeg tijd aangekomen in Rotterdam. Dan konden wij even rondjes snuffelen bij winkeltjes met allerlei Disney souvenirs spullen. Altijd leuk om naar te kijken. Daarna zaten wij op onze plekjes. Wij hebben gewoon onze winterjas meenemen maar je kunt ze bij de laten hangen.

2019-Disney-Onice12aaaa Alle eerste kwamen er de bekende Disney figuranten Micky, Mini, Donald etc verwelkom ons allemaal. Daarna begon de show : Duik diep in de oceaan en zie hoe Sebastiaan samen met Ariël de boel op stelten zet. Raak verstrikt in een bende boeven als de pittige Rapunzel en haar bondgenoot Flynn Rider langskomen. De dappere zeevaarder Vaiana en halfgod Maui op hun tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Laat je meevoeren door Belle en het Beest als het Beest en zijn magische personeel aan Belle hun ijsdanskunsten laten zien. 2019-Disney-Onice12aaaaa En toen tijd voor even pauze. Na pauze verscheen weer de Disney figuranten. En jaaa kwam er de hilarische sneeuwman Olaf en natuurlijk de de koninklijke zusjes Anna en Elsa, bergbewoner Kristoff en zijn rendier Sven uit Disney’s Frozen en leer dat ware liefde magisch is.Banner-1200-X628 De show is geweldig om naar te kijken en ik bewonder alles van decoratie tot de schaatsers. Zo knap hoe ze op de schaat kunnen dansen, zingen, salto tegelijk. Voor ons dit is de tweede keer en wij hebben echt genoten van deze show. Het verhaaltjes zijn bekend maar toch anders en bijzonder om te zien op ijs. Disney On Ice is een onvergetelijke ervaring voor alle generaties, jong en oud, jongens en meisjes. Verder superleuk show en leuk om samen met je hele gezin te komen kijken. Hopelijk komen wij volgen jaar weer. Beleef de magie met de hele familie!

Ahoy Rotterdam ( 13 t/m 15 december ), Jaarbeurs Utrecht ( 21-29 december) Nederlandse gesproken | Tickets vanaf € 16,50 Meer informatie en ticketverkoop vind je op Disney on Ice

Wist je dat… De show start precies op tijd en duurt ongeveer tussen 1.5 en 2 uur inclusief een pauze van 15 minuten. Het is erg storend voor de artiest(en) én de bezoekers om laatkomers nog de zaal in te laten als de voorstelling al begonnen is. Wij verzoeken je daarom tijdig aanwezig te zijn.

* LET OP: Bij de ingang van de hal zal tassencontrole plaatsvinden. Zorg daarom dat je op tijd arriveert. Grote tassen en rugzakken zijn helaas niet toegestaan maar kleinere tassen (max. 35cm x 40cm x 19cm) mogen mee naar binnen.

Voor meer Veelgestelde Vragen, klik hier

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Uitgenodigd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like