Follow:

Labello Verzorgende Lipscrubs: hallo zijdezachte lippen

2019-Labello12 Velletjes op je lippen is best niet fijn en echt vervelend maar geen probleem want met de nieuwe Labello Verzorgende Lipscrub kan je tegelijkertijd verzorgde lippen creëren. In deze blogpost lees je meer over de nieuwe Labello Verzorgende Lipscrubs. Lees je meeLabello Verzorgende Lipscrubs: hallo zijdezachte lippen

Twee-in-één stick met exfoliërende en verzorgende ingrediënten 2019-Labello12aa Labello Verzorgende Lipscrubs verminder vervelende velletjes op je lippen dankzij de exfoliërende als verzorgende werking en zou de lippen zijdezacht laten aanvoelen. De natuurlijke scrubdeeltjes in de stick bestaan uit maïszetmeel en pellen de lippen zonder de huid te irriteren. Naast het exfoliëren verzorgt de twee-in-één stick je lippen zoals je van Labello gewend bent. De scrubdeeltjes van natuurlijke oorsprong zijn zeer zacht voor de huid in vergelijking met andere veel voorkomende peeling-ingrediënten zoals suiker; een ingrediënt dat regelmatig terugkomt in scrubproducten. De korreltjes lossen op wanneer je je lippen over elkaar wrijft, met een verzorgend laagje als resultaat. Daarom kun je de lipscrubs elke dag worden gebruikt en waar je ook bent.

De lipscrub kan je gebruiken als primer voor je lipstick, verzorging en of gewoon solo als lipproduct. Een scrub als voorbereidende stap van je lipcare routine helpt lippen de actieve verzorgende ingrediënten nog beter op nemen en heeft een masserend effect. De scrub verwijdert het de dode en schilferige huid voorzichtig en bevordert het de bloedcirculatie in de lippen, wat de natuurlijke kleur van de lippen intensiveren.

2019-Labello12aaa De srubs komen in de vertrouwde Labello stick vorm maar het verschil is dat op de dop van de stick reliëfbobbeltjes heeft. Zo kun je ze makkelijk terugvinden in de tas. Labello Verzorgende Lipscrubs zijn in twee varianten verkrijgbaar : de groene stick (aloë vera) en de roze stick (rozenbottelolie). De groene stick ruikt fris en de roze stick ruikt heel zoet. Maar ruikt de geur op de lippen zelf niet overheerst en de scrubdeeltjes voelt niks en je hoeft het niet af te spoelen. Je kunt dus direct je favoriete lipstick aanbrengen. Labello Verzorgende Lipscrubs zijn two-in-one lipproduct die echt een aanrader. Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan. De Labello verzorgende lipscrubs zijn € 4,99 per stuk, verkrijgbaar bij de drogist en online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like