Follow:

DIY boodschappen tas

2017_DIY6a
Say hello to mijn boodschappen tas. Mijn oude boodschappen tas is het tijg voor vervanging. Het is al versleten, de ritsluiting werkt het niet meer en het ziet er niet meer uit. Ik had de tas gekregen toen al jaren geleden bij de sterrenburg winkel. Er stonden twee meisjes die de tassen uitdelen. Ik wil graag de tas van dit soort materiaal hebben maar geen idee waar kopen. De stof die vaak gebruik voor tas bescherming als je tas koop of iets dure tas koop zoals bij zara en manggo meestal er hoesje erbij. Dat stof bedoel ik…geen idee de naam van dat stof. Lees je verder

2017_DIY6aaa

Tijdens kleding kast opruimen, heb ik deze hoesje gevonden en toen…tja…dit is de materiaal die ik zocht. Er stond logo Sacha maar ik weet het wat heb ik gekocht. In dit geval blij met deze hoesje dus ik ging gelijk aan de slag. Mijn planning ga ik de hengsel van oude boodschappen tas gebruiken, maar ik bedacht me dat ik iets anders wil. Er lagen aantal jeans stof die ik bewaren om wat leuks te maken en nu is het tijd om met dat te maken.

Wat heb je nodig :
– Old jeans
– Stof
– Naaimachine (maar kan ook met hand)
– schaar
– klitband

2017_DIY6aaaa
De formaat is iets groter dan oude. Aan de voorkant heb ik zak genaaid. De zak heb ik van oude boodschappen tas. De hengsel van oude jeans en ik heb een klein zak voor muntje. Ben blij mee. Wat vind je van mijn zelfgemaakte boodschappen tas?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like