Follow:

#instaDJoutfit daily #17

#instaDJoutfit Mei 2017
Daily outfit foto`s die ik iedere dag maak met een smartphone MOTO G5. Eerlijk wil ik ook mijn outfit op foto`s te zetten, alleen mijn daily outfit is niet zo bijzonder. Ook Djess`s daily outfits zijn eigenlijk niet zo bijzonder. Gewone kleren aan, geen poes pas. Alleen door leuke op op foto`s vast te zetten dan doen wij elke dag (meest). De kleren die hij draag ook geen kleding met bekende merken. Gewoon pure voor leuke om te laten zien hoewel zie je bij elke outfit draag dezelfde, alleen in andere dagen. Hieronder zijn outfit foto`s van afgelopen maand.

#instaDJoutfit Mei 2017
#instaDJoutfit Mei 2017
#instaDJoutfit Mei 2017
#instaDJoutfit Mei 2017

Op mij insta zie je zijn daily outfit regelmatig

Photography : Dhinivh – MOTO G5

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like