Follow:

Fashion friday : Footway – Boots Blowfish Rabbit

Footway - Boots Blowfish Rabbit
Het weer is af en toe nog koud/fris. Voor mij persoonlijk is nog niet echt warm genoeg. Ik bedoel om gewone schoenen voor de zomer te dragen. Het weer tussen winter en Lente draag ik qua kleding graag lange mouwen. En qua schoenen draag ik in Lente seizoen graag laarzen, enkenlaarsjes en of sneakers. In dit artikel ga ik jullie vertellen want ik ben een leuke enkenlaarsjes Boots Blowfish Rabbit rijker. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees en kijk je mee

Footway - Boots Blowfish Rabbit
Zoals jullie waarschijnlijk weten, ben ik nog steeds opzoek naar enkenlaarsjes, gewone enkenlaarsjes, zonder bont of dikke voering. Ik wil de ankel boot die voor in de Lente seizoen kan dragen. Als blogger krijg je soms buitenkansen om nieuwe product(en) te ontdekken/ontvangen voor het review. Van Footway mocht ik schoenen uitzoeken. Yes! zonder twijfel heb ik ja gezegd. Eigenlijk wil ik voor de bekende sneakers merken zoals Adidas, Puma, Vans etc gaan kiezen. Maar tijdens rondsnuffelen viel mij ogen op deze boots. Het merk kende ik nog niet maar de boots zien er leuk uit en comfortabel. Dus besloot ik voor deze mooi enkenlaarsjes te bestellen.

Footway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish Rabbit
Met opzet heb ik de enkenlaarsjes zonder hak besteld want ik ben niet zo dol op hoge hakken, een kleine beetje hoog hak is prima. De boots heeft erg leuk design met knopjes aan de zijdekanten en aan de andere zijkanten ritssluiting. Dat is handig, geen veters nodig. De binnenkant van de boots is gekleurde voeringstof. Mijn schoenmaat is 37 en soms elk merken is toch soms anders qua de maat. Natuurlijk bestelde ik in mijn maat 37 en deze zijn echt net precies goed. Het is niet te groot en net iets te klein maar het zit nog wel comfortabel en loop lekker. Ik heb nu een paar schoenen rijker. Blij mee! Zoek je ook laarzen, ankle boots of andere schoenen kan je terecht op webshop footway voor meer schoenen.

  
Footway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish RabbitFootway - Boots Blowfish Rabbit
WEARING : Broek & Trui – Bershka | Shoes – Blowfish ( Footway ) | Zonnebril – goedkopezonnebrillenshop | Selfistick ( Aliexpress ) | Mobiel – Moto G5

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like