Follow:

DIY : dot muur stickers

 photo 18nov2015DIY1aa_zpshtkxch6l.jpg
Op intagram en pinterest zie ik zo leuk en netjes ( kinder ) kamer met simpel muurtsicker zoals dot, triangle etc. Thuis heb ik een zakje wit dot signaaletiketten. Ik wil in zwart kleurtje maar nog nergens vinden. Ik bedacht me om de wit dot in zwart kleur te geven met zwart permanent pen en ook zwart nagellak maar er te veel werken dus ik stopt. Toen ik DJ naar zwemles bracht, liepen wij langs boekwinkel naast Nettorama supermarkt Dubbeldam daar zag ik zwart dot signaaletiketten. Ik kocht hem eentje eerst. In de zakje zit er vier velletjes

 photo 18nov2015DIY1a_zpsy92vdlb9.jpg
Wat heb je nodig :
1 zakje zwart dot signaaletiketten (merk avery) bij boekenwinkels.
Muur die ga decoreren

De muren zijn zo kaal, geen foto`s hangen (hoewel heb ik veel foto`s gemaakt), geen plank om wat dingen erop te zetten zoals fotoframe ofzo. De muur naast de raam is zo haaaaaaaard. Het is moeilijk te boren om de plank of spijker voor foto / poster frame te hangen 🙁 Dus ik besloot daar (half muur twee velletjes nodig) de zwarte dot signaaletiketten erop te plakken. Eindelijk heb ik dit gedaan na een tijdje de zwart dot signaaletiketten in de la maar liggen. Hierboven zie je voor en na. Toch iets leuker geworden he! Bij Dj`s kamer wil ik ook met triangel sticker maar ik weet het niet waar kan ik kopen. Hopelijk betaalbaar prijs kan vinden bij bigbazar of action ofzo

Wat vind je met of zonder dot?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like