Follow:

DIY mini pompons

DIY
Een tijdje geleden show ik een foto op mij instagram waar ik een rond gele bloemen liet zien maar dan niet echte bloem. Die is van wol. Ik vind het resultaat erg leuk. Van iets ver weg net als een gele rondje bloem (geen idee hoe heet die bloem). Ik maak deze mini pompons om de stick geurtje iets vrolijk te maken. Kijk mee

Wat heb je nodig :
– Wol (Gele en roze kleur maar je kunt ook andere kleuren gebruiken
– Schaar
– Sate bamboe stokjes (bij action
– Vorkje
– Home geur

Wat ik doe…eerst knip de wol in een kort ongeveer voldoende voor knotje te doen. Dan tussen de vorkje voordat de de wol erhomheen de vorkje doen (niet de hele vorkje dicht met wol, zie filmpje hieronder). Daarna vast de wol de korte wol goed. En knipt tot goed rond

Ook heb ik een kort filmpje gemaakt

Ik maak daarna niet alleen de gele kleuren maar ook de roze kleur. Hieronder zijn ze
DIY

DIY
Parfum als home geur stokje

DIY
Zelfgemaakte geurstokjes

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Volgmama

  Wat een leuk idee. En dan ruikt je huis heerlijk naar parfum.
  Volgmama´s last blog post ..5 tips om goedkope merkkleding te scoren

  23 January 2017 at 22:34
 • Reply Deb

  Wat een ontzettend leuk idee om de pompons aan geurstokjes vast te maken. Geeft een heel leuk effect en ziet er fleurig uit.
  Deb´s last blog post ..René Furterer 5 Sens droge olie voor huid en haar

  23 January 2017 at 11:05
 • Reply Marsha

  Dit ziet er echt super leuk uit!
  Marsha´s last blog post ..ENTHOUSIASTE GASTBLOGGERS GEZOCHT!

  22 January 2017 at 12:35
 • Reply Bertine

  wat een leuke bolletjes! heel tof die roze!
  Bertine´s last blog post ..Ik heb zwangerschapsverlof!

  21 January 2017 at 16:35
 • Reply Daniëlle

  Dat ziet er echt super schattig uit. Ik kwam ze laatst ook tegen op Pinterest.

  21 January 2017 at 15:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge