Follow:

DIY mini pompons

DIY
Een tijdje geleden show ik een foto op mij instagram waar ik een rond gele bloemen liet zien maar dan niet echte bloem. Die is van wol. Ik vind het resultaat erg leuk. Van iets ver weg net als een gele rondje bloem (geen idee hoe heet die bloem). Ik maak deze mini pompons om de stick geurtje iets vrolijk te maken. Kijk mee

Wat heb je nodig :
– Wol (Gele en roze kleur maar je kunt ook andere kleuren gebruiken
– Schaar
– Sate bamboe stokjes (bij action
– Vorkje
– Home geur

Wat ik doe…eerst knip de wol in een kort ongeveer voldoende voor knotje te doen. Dan tussen de vorkje voordat de de wol erhomheen de vorkje doen (niet de hele vorkje dicht met wol, zie filmpje hieronder). Daarna vast de wol de korte wol goed. En knipt tot goed rond

Ook heb ik een kort filmpje gemaakt

Ik maak daarna niet alleen de gele kleuren maar ook de roze kleur. Hieronder zijn ze
DIY

DIY
Parfum als home geur stokje

DIY
Zelfgemaakte geurstokjes

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like