Follow:

Fashion friday : Vest Plot

Gaastra
Fashion en mode is niet alleen voor dames maar ook voor heren. Ja.. ik blog ook fashion voor mannen, niet alleen voor dames of kinderen vooral al het materiaal om over te schrijven. Een paar dagen terug plaatste ik een bestelling op webshop speciaal voor heren “Adam brandstore”. Vandaag show ik aan jullie wat heb ik besteld

Gaastra
Op webshop zijn er genoeg varianten kleren beschikbaar van shirt, overhemden, trui, jassen en accessoires. Na een paar items uitgezocht, viel ik mijn ogen op deze mooi vest van het merk Gaastra. Om lekker warm te houden heb ik een sjaal er bij besteld. Deze fashion spullen zijn zeker nodig voor nu in de winter tijd.

Gaastra
Op Adam brandstore webshop vind je verschillende bekende merken zoals Hugo Boss, McGregor, Bart, Marco, Marc O’Polo, Gaastra en nog veel meer. Maar zijn er ook nog Adam Friday en Adam Business, hun exclusieve huismerken.

Liefs,
Dhini

  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like