Follow:

DIY (ReFashion) – zakjes toevoegen

2020-DIY12a

Hoi..hoi..! Leuk dat jullie naar mij blogpost komen bezoeken. Vroeger deed ik regelmatig DIY blogposten maar al lang niet meer. De reden is…tijd te kort en andere dingen doen. Toch af en toe probeer ik DIR te doen. Eigenlijk graag binnen een dag klaar maar helaas lukt dat niet. Zoals deze warm jurk. Deze jurkje is lekker warm voor dit weer. Lekker op de bank of achter laptop. Toch vind ik de arm te groot en ik mis de zakjes. Dus ik besloot deze jumper jurkje te pimpen of bekend als Refashion.Toevallig heb ik fleece dekken die ik vorig jaar in de sale had gekocht. Eigenlijk deze fleece om mijn favoriete jas langer te maken maar ook nog niet gebeurt. Dan maar gebruik om deze jurk te pimpen. Ik heb weel filmpje gemaakt hoe ik deze gemaakt, alleen de zakjes zijn niet hetzelfde recht. De ene te laag dan andere maar het maakt mij niet uit. Belangrijk is, zijn er zakjes, handig om wat dingen te stoppen zoals smartphone bijvoorbeeld.
Wat je nodig:
– stof
– Schaar
– Naaimachine (kan ook met hand doen) – meten
Het is niet zo moeilijk, kijk maar naar de filmpje hieronder

2020-DIY12aa 2020-DIY12aaa 2020-DIY12aaaa Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like