Follow:

DIY : Storage box (recycling)

 photo 2017DIY2a_zpsseaxg0lx.jpg
Zo graag bezig met de dozen. Sommige dozen gooi ik ze in de papierbakje en sommige bewaren want ik wil zo graag iets gaan maken. Alleen soms geen tijd en andere materiaal hier in huis. Maar een paar dagen terug heb ik al een kussenhoesje bij zeeman gekocht en in mij gedachte deze hoesje voor kussen in de woonkamer maar het is veranderd. Na gegoogled en op Pinterest kijken. Ik besloot om als storage te maken.

 photo 2017DIY2aa_zpsaa1xqzee.jpg
Wat heb je nodig :
– Doos (de maat die groot genoeg is
– Textiel (ik gebruik kussenhoesje van zeeman €0,99 of adheshive paper bij Action
– Lijm
– Schaar

De zijkantan van de doosje eraf knippen en dan doe de lijm op de buitenkant van de doos en daarna plak de stofje op. Eigenlijk deze hoesje te klein maar ik probeer met andere manier te doen en het past goed tot de binnenkant van de doos. Alleen de onderkant een klein beetje maar want tja kleine maat van de kussenhoesje. Maar ik vind het niet erg want de onderkant zie je toch niet.
Voor duidelijk van deze DIY – google maar DIY Cardboard daar vind je heleboel leuke recyling DIY storage.

Hieronder zie je verschil. rommelig -> netjes
 photo 2017DIY2aaa_zpsffcl67p0.jpg

 photo 2017DIY2aaaa_zpss0zzskod.jpg

Heel erg lij mee en heb zin in om weer te maken. Hopelijk ontvang ik weer pakketje zodat ik de doos voor Storage DIY weer kan maken. Even de stof uitzoeken en hopelijk zeeman andere leuke printen hebben.

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like