Follow:

Home : Aroma Diffuser

2020-Aroma-Difusser7aa

Hoi..hoi…! in deze blogpost wil ik aan jullie laten zien wat ik bij de Action een tijdje geleden had gekocht. Zo zo graag aroma diffuser. Toen bij de Action was, zag ik deze mini diffuser. Zonder goed opteletten, kocht ik hem. Lees je verder wat ik ervan vind.2020-Aroma-Difusser7a In de box zitten er twee olie (Vanila en Lavendel) en aroma diffuser. Zoals ik hierboven verteld, kocht ik hem zonder eerst de informatie lezen. Thuis blijkbaar moet twee AAA baterijen indoen. Best wel beetje ballen want ik wil graag Aroma diffuser zonder batterijen, mag wel met USB-port. 2020-Aroma-Difusser7aaa Gelukkig hebben wij genoeg batterijen dus dan stopte ik twee batterijen in de plek onder de aroma diffuser. Er zijn twee knoppen voor aan en uit en voor lampje. Als je de knop van lampje druk, komt er verschillende kleuren tevoorschijn maar van mij het hoeft niet dus gelukkig kan het ook zonder gekleurde lampjes aan. Het geeft geen geluid dat is wel pluspunt.De geur komen er uit en er komt er rook uit zoals bij ander diffuser op het internet en in de tuinwereld heb gezien. Jammer dat batterijen gebruik want de Aroma diffuser alleen maar voor geen 1 dag goed werken. Als met de storm zou het goed aankopen geweest. Voor mij helaas is dit miskoop, volgende keer goed op de verpakking lezen (blijkbaar heb ik nog een keer miskoop gedaan maar gelukkig kan ik het product terug naar de winkel brengen). Ik heb deze bij de action voor tientje ofzo (vergeten) gekocht.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like