Follow:

DIY : Velvet nail art

Photobucket
Velvet nail polish ken je waarschijnlijk al! Het zier er gaaf uit dus ik ga toch poging om zelf te maken. Met de poeder van Essence die ik bij Kruidvat gratis heb gekregen door punten van Kruidvat voordeelkaart. De poeder is eigenlijk voor wimpers maar ik heb gevoelig ogen dat gebruik ik dus niet. Ik kocht hem om velvet nagellak te maken.
Photobucket
Ik mix de poeder met losse oogschaduw mineraal.
Photobucket
Ik breng de nagellak op mijn nagels aan en de tweede laagjes strooi ik de poeder op de natte nagellak.
Photobucket
Eerst poging is het niet goed gelukt want ik heb de poeder niet dumpen in de natte nagellak gedaan dus ik lak deze nog een keer dan deze keer dump ik de poeder zodat goed vast zitten op natte nagellak
Photobucket
Toch wat gedoe met die poeder
Photobucket
Hier zijn de eindresultaat. Zoals je ziet. ze zien er best mooi uitzien behalve de blauwe. In de pink is de origineel poeder van Essence. Hmmm ik vind het toch niet voor mij deze velvet nail art. Het blijft wel goed zitten. De velvet is nog goed op de nagels terwijl ik mijn handen was.

Wat vind je van deze velvet nail polish?

Share
Previous Post Next Post

You may also like