Follow:

Djess 17 maanden

Maand na maand is our little boy wordt groot. Ik merk het wel als Djess staat naast my bureau, zijn hoofd niet meer onder de bureau maar al iets hoger naar myn bureau.

Alle dagen zijn er leuke dingen/dagen maar er zijn ook niet leuke dingen. En dat natuurlijk hoort in het leven he! ook bij Djess! Vandaag is Djess 17 maanden geworden en voor mij is dit soort Djess dagboek, zeg maar! Helaas sommige dingen die afgelopen dagen konden ik niet alles herinneren, net als vorige maand….not goed he van mij :no: Wel vandaag ga proberen als eruit wat ik nog kan herinneren.

Ik ga vertellen die niet leuk/fijn over Djess en dat is…
– Djess slaapgedrag : Oh…oh…oh…5x hmmm denk vijf keer oh’s is genoeg 😀 Wat echt vermoeien zeg! Gelukkig is niet elke dag maar biiiiiiiiiijna elke dag! Djess wordt elke een paar uurtje wakker…euhhh euhhhhh! Een van ons naar Djess toe…op zijn billen aaien en langzaam weg maar net weg..hoorden wij weer Djess`s sirene (noem ik dat). Onze billen nog niet op stoel zit…wij horen weer die sirene…is dat niet vermoeien? Ja…wij hebben altijd te kort qua tijd. Wij willen andere dingen nee…de tijd is om. Wij moeten zelf naar bed! Wij lieten Djess moe overdag …soms een of twee keer maar wakker. Soms helpt niet ..hoewel Djess moe, word Djess gewoon wakker. En twee keren naar mij toe komen lopen.

– Djess etengedrag : Dit is echt echt niet leuk voor mij (diep in my hart zo schreeuwen …eteeeeeeeeeen). Elke dag geven wij broodje eten maar Djess :no: Ok…eten maar 2 of 3 heel kleine stukje. Avond eet Djess gelukkig wel eten uit potje. Deze gedrag was toen Djess ziek was en helaas bleef verder 🙁

Nu ga over leuke dingen van Djess schrijven. Hmmmmmm…oja…
– Djess zei steeds meer duidelijk mama…papa…bah! dicht! (alle deuren die open, moeten dicht zijn en ook de kasten, boeken, myn laptop).
– Djess kan de trappen lopen (een Djess’s handje hou ik vast, toen beide)
– Zo lief…als Lenthe er is, help Djess mij als ik wat nodig, pakt en breng naar mij toe.
– Op een dag zei ik “Djess keek mama haartje wild, en toen Djess wegliep en terug met haarklem bij Djess handje en gaf aan mij) Ik moest lachen..want ik vroeg niet over haarklem :hihi: nou…dank je wel Djess, je weet he mama deze ding nodig.
– Toen ik zei..Djess mama sokje nodig…mama heeft altijd koud voetje, eh…Djess breng die sokjes naar mij…dat is handig he…zo assistent hebben.
– In het weekend heeft pa Arjo een staart (noem ik dat) en dat is Djess. Djess weet het dat weekend zijn papa dagen 😀 Djess wilt echt niet met myn in het weekend behalve echt echt nodig is. Djess loopt altijd achter pa Arjo!
– En vanaf maandag tot vrijdag weet Djess het dat die dagen zijn mama dagen :yes: Dus maandag morgen zei Djess altijd tegen papa Arjo…dah..dah…! en soms duw papa Arjo weg! oh..oh…!
– De kleertjes zijn mu maat 86
– Als Lenthe bij ons is, help Djess mij…en Djess doet echt lief voor Lenthe! Leuk om te zien…bijv. Toen ik Lenthe op foto wilde maken, liet ik Lenthe op de matras op haar buik en Djess liep naar de box om rammelaar voor Lenthe te halen en gaf aan Lenthe…is dat niet lief van Djess!

Een grappige van Djess. Gisteren morgen…Djess wordt zoals gewoonlijk vroeg wakker en klets in eentje! En een paar minuutjes later sliep Djess weer op myn buik. Papa Arjo is al opgestaan en ik maakte Djess wakker. Djess…papa…Djess werd wakker en glijde uit de bed, wijze naar de opende kast, verder liep, duwde de opende toilet dan verder liep naar papa toe en riep..papa…papa…. en papa moest mee terug naar slaapkamer en Djess wijze naar de opende kast :hihi: (het moet dicht zijn he pa Arjo). Wij lachten :huahua: :hihi: dan liep Djess terug naar woonkamer :hihi: na pa Arjo de kast dichtgedaan.

Vandaag is meer over Djess dan vorige maand ha..ha…

Share
Previous Post Next Post

You may also like