Follow:

Djess 45 weeks & GGD

Vanmorgen heeft myn lieve schoonmoeder ons naar GGD gebracht. Vandaag krijg Djess TBC Injectie. Bedankt O-ma om heen en weer ons gebracht :blowkiss: En natuurlijk huilde Djess hard maar dan fftjes verder vergeet Djess. Ik mag Djess arm met wrijven, met alcohol of cream smeren…helemaal niks.

Djess is actief baby boy..nou baby…ik zie niet meer baby…ik zie nu hem als een ventje. Ondeugend ventje…ja :yes: Djess kijkt zo ondegeund!
Het gaat redelijk aardig met eten. Het kost tijd om eten te geven maar in dit geval …wat aardig binnen. Verder gaat alles goed met Djess. Zijn neus lopt niet meer (gelukkig) en overdag BV :baby: minder maar in de nacht best wel veel ongeveer meer 3 keer. Graag geknuffeld en aandacht. Elke keer wil ik fftjes in eentje wat doen…dan kruipt Djess naar mij toe en naar my schoot….please…ma…ik wil geknuffeld worden. Ok…..! dan knuffelen maar als knuffelen dan beweeg Djess…oeh…..wat wil Djess toch?! Ff pauze …rustig zitten ofzo…nee…
Tukje doen…als met pa…heel makkelijk (zo te zien) maar met mij….het valt niet mee….ene dag makkelijk en volgende dag niet…Djess…Djes…. Net als gisteren…wilde niet tukje doen en tijdens avondeten… :slaap: in slaapgevallen. Die Djess toch…! Je maakt mij moe maar ik geniet wel hoor Djess 😀

Met mij….ik ben niet meer gestrest met etengeven aan Djess. Want Djess merkt wel als ik gestres word, dan wil Djess helemaal niet eten.

Zo 3de artikels van vandaag. Ik ga nu naar jullie blog bezoeken.
Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like