Follow:

Dagje uit : Toverland – Midzomeravonden

2017_Toverland1a
Zomervakantie is nog niet afgelopen en in deze zomer is er Midzomeravonden in Attractiepark Toverland. Het zijn dit jaar weer zes magische avonden vol zomerse sfeer, waarbij Toverland van 10.00 tot 23.00 uur geopend is! Afgelopen woensdag gingen wij dagje uit naar attractiepark Toverland. Vandaag vertel ik hier meer over hoe leuk die dag was. Lees je mee


2017_Toverland1bb
Toen wij binnenkwamen, zien wij gelijk een aantal attracties, restaurant en de toiletten. De laatste is zeker handig om te weten. Door veel drinken wil je altijd toch naar de toilet. Deze attracties staan in de gebouw en gevarieerd pretattracties voor alle leeftijden van de kinderen. Er staat bij elke attracties een paal voor kinderen om te meten of je wel lang genoeg bent.

2017_Toverland1aa
2017_Toverland1bbbb
Omdat wij best lang onderweg waren naar toverland, kregen wij honger dus even wat eten. Djess mocht van pap kinder happy menu met daarin patat, kip nugget (er is nog meer keuze), een saus, een pakje drank en een verrassing. Altijd leuk die verrassingen. Samen met pa heeft Djess glijbaan met water gedaan. Ik maakte een filmpje maar te kort en foto (niet de beste) want tja…het ging zo snel. Daarna zaten wij met drieën in een draaiende kopje. Ik wilde al lang zo graag in de kopje zitten en op die dag gebeurd het, het was erg leuk.

2017_Toverland1bbbbb
Buiten zaten de mensen te kijken en picknicken terwijl de kinderen lekker aan het spelen waren. Er zijn veel mogelijkheden om buiten te spelen voor kinderen zoals trampoline, met water spelen en nog veel meer. Volgende keer ga ik boodschappen karretje meenemen met daarin wat lekkers. Maar als je honger hebt en neem je niet zo veel lekkers mee om te eten. Don`t worry binnen en buiten zijn er genoeg restaurant, cafe`s en kun je ook terecht bij een van de foodtrucks. Naast het kleurrijke rondtrekkend circusgezelschap Circo di Strada of geniet van een magische zeepbellenshow of dans mee met de sambadanseressen. Ook zijn er voorstelling van de nieuwe zomershow d’JUNGA en de magische fonteinenshow Katara – Fountain of Magic.

2017_Toverland1aaaaaaa
2017_Toverland1aaaaaa
2017_Toverland1bbb
2017_Toverland1aaa
2017_Toverland1aaaaaaaa

2017_Toverland1aaaa
2017_Toverland1aaaaa
Naast spannende attractie zijn er voor de kleinere kids ook voldoende andere pret attracties.

Vlog

2017_Toverland1b
Superleuk shirt gespot in de souvenir winkel (bij de uitgang)

Dit is voor ons de eerste keer naar Toverland en het is erg leuk en alle attracties hebben wij nog niet eens alles gedaan want tja wij waren moe en de vuurwerkshow is veel te laat voor ons kid dus helaas dit keer konden wij niet naar een spectaculaire vuurwerkshow kijken. Hopelijk volgende keer wel. Het was een superleuk dagje en wij hebben er zin in om nog eens te gaan naar Toverland. Toverland de Midzomeravonden is vanaf 19 juli t/m 23 augustus elke woensdag tot 23:00 uur geopend. Het park is gehuld in een tropische festivalsfeer en vanaf 19:00 uur kun je overal in het park genieten van live entertainment en extra shows in de verschillende zomerse thema area’s. Zeker superleuk dagje uit voor de hele familie!

De Midzomeravonden vinden plaats op woensdag 19 & 26 juli en 2, 9, 16 & 23 augustus

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Uitgenodigd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like