Follow:

Douglas Make-up – Lash Augmented Mascara blauw en paars

Douglas mascara
Het effect van nepwimpers zonder deze te hoeven dragen! Douglas Lash Augmented mascara belooft dat. Vandaag laat ik twee van drie zien. benieuwd wat ik ervan vond? Lees je gauw mee


Douglas – Lash Augmented Mascara zit in dezelfde zwarte huls met goud accent, alleen bij elk verpakking staat er een gekleurde streepje, de kleur van de mascara. Ik heb twee in blauw en paarse kleur. Douglas Make-up belooft dat deze mascaras 3-in-1 resultaat : extreem volume, extreme lengte en extreme intensiteit.

Douglas – Lash Augmented Mascara blauw

Douglas mascara
Deze Lash Augmented Mascara heeft blauw kleur. Zoals je ziet heeft deze mascara borstel zoals bij gewone mascara, alleen bij deze heeft kort haartjes. De formule is een beetje aan dikke kant en dus even eerst met tissue zodat niet klonteren en goed scheiden. Op de foto`s heb ik direct gebruiken (niet eerst met tissue) en heb twee laagjes aangebracht. De mascara geeft voor mij persoonlijk volume en lengte geven, niet extreem volume en extreme lengte maar ik ben wel blij met het resultaat. Ik verwacht wel dat de blauw kleur intensiteit zou zien maar ik zie het weinig van.

Douglas – Lash Augmented Mascara purple

Douglas mascara
De tweede Lash Augmented Mascara heeft paarse kleur. Ook heeft deze mascara dezelfde borstel net als de blauwe variant. En ook een beetje dikke formule heeft daardoor moet je eerst van het borsteltje doen aan tissues zodat geen klonteren. Ook bracht ik de mascara zonder eerst van het borsteltje doen aan tissues dan het resultaat hier en daar een beetje klonteren. Het geeft wel volume en lengte, niet extreem. ik heb geen Ook de kleur zie ik weinig, weel als je echt dichtbij ziet.

Douglas mascara
Douglas Make-up – Lash Augmented Mascara scheidt goed, geen klonteren alles je eerst van het borsteltje doet aan tissues. De volume blijft goed lang zitten en wat ik fijn vind dat deze mascara waterproof is. Love waterproof mascara. Het schoonmaken is makkelijk met make-up remover en je hoeft niet hard te bunnen. Douglas Make-up – Lash Augmented Mascara verkrijgbaar in drie kleuren zwart, blauw en paars. Per stuk betaal je €14,99 ( 9ml.). Te koop bij Douglas winkel of online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like