Follow:

Sneakers Puma TX-3

Footway Puma
Naast laarzen, enkenlaarsjes draag ik graag sneakers maar ik heb niet zo veel sneakers. Ik kan met mijn vingers gewoon tellen. Ik heb maar twee sneakers in huis. Een van adidas en eentje die van lidl voor sporten en die is al versleten maar ik kan ze nog wel dragen. Vorige week vrijdag liet ik jullie mijn nieuw enkenlaarsjes en vandaag laat ik jullie mijn nieuw sneakers “Puma TX-3“. Meer foto`s en outfit foto`s hieronder


Footway Puma
Een tijdje geleden mocht ik van webshop Footway de schoenen uitzoeken. Deze keer heb ik voor sneakers gekozen. Zoals ik boven verteld, draag ik graag sneakers en een van mijn sneaker is het tijd voor vervangen. De randje van de achterkant is een beetje hard daardoor voelde in het begin een beetje zeer maar gelukkig daarna heb ik geen last van meer. Deze sneaker is gemaakt van suède en textiel. De Puma TX-3 is een lichtgewicht hardloopschoen maar je kunt ze uitstekend voor dagelijks te gebruikt. Wat nog leuk is dat er een tasje meegeleverd. Handig voor als je deze schoenen op vakantie wilt meenemen. Sneakers kan je combineren met rokje of jurkje te dragen. Ben je van plan om nieuw sneakers/schoenen te kopen, kan je terecht op webshop Footway. Daar kan je veel gevarieerde schoenen vinden en bestellen. Veel shop plezier.

Footway Puma
Footway PumaFootway PumaFootway PumaFootway Puma
WEARING : Shirt – Didi | Jeans – Twinkeltje | Denimjacket – Stradivarius | Shoes/Sneakers – Footway

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like