Follow:

Dr. Green – Aloë vera voor huid- en haarverzorging

2021dr-Green9a

Hoi..hoi…! Back to nature! De laatste tijd probeer ik niet zo veel producten te gebruiken vooral voor mijn gezicht en ik maak ook zelf eigen toner bijvoorbeeld. Een paar dagen terug ontving een blad Aloë vera en vandaag blog ik over de bekende plant Aloë vera. Lees je mee2021dr-Green9aa Aloë vera is al lang bekend om de gel in het blad van de plant te gebruiken. Het wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondmiddel, zonnebrand en cosmetica. De gel heeft:
– Een verzachtende werking
– Hydraterende werking op de huid
– Aloë vera gel trekt snel in de huid. Je huid gaat er soepel van aanvoelen.
– Het wordt gebruikt in bijna alle cosmeticaproducten

Aloë vera gel rechtstreeks uit het blad is het meest geneeskrachtig. In de winkel of online kan je in de tube, pot kopen. Deze gel is vaak in een fabriek verwerkt. Ze verhitten het en halen het door filters heen. Dit geldt ook voor 99,9% Aloë vera gel. Bij dit proces verliest de gel een groot gedeelte van zijn geneeskrachtige werking. Zonde!

Waarom bewerken fabrikanten de Aloë vera gel? In de gel bevindt zich het stofje aloïne. Na een paar weken verkleurt de gel een klein beetje door deze stof. Dit willen fabrikanten niet dus daarom bewerken zij de gel en verliest het product haar puurheid.
Meer informatie op drgreen


Bron: https://drgreen.nl/

2021dr-Green9aaa In het pakketje zat er een grote aloe vera blad, flyer met plaatje informatie (heel handig) en een klein kaart met illustratie hoe ga je de blad snijden. Ik heb de blad een klein beetje gesneden en de rest ga ik bewaren in de koelkast. De kleine gesneden Aloë vera gebruik als mask/toner op mijn gezicht, als handcreme en ook als haarverzorging. Het ruikt natuurlijk naar Aloë vera. Aloe vera gel komt uit Aloë vera blad bevat geen chemische ingrediënten toegevoegd en bevat stofjes die van nature goed zijn voor de huid. De Aloë vera gel heeft een verzachtende, hydraterende en verzorgende werking op de huid en het haar. Hierdoor helen wondjes sneller, wordt haargroei gestimuleerd en blijft de huid gezond. Mijn huid voelt heerlijk gehydrateerd. Ik ga elke dag deze verse Aloë vera gel als toner gebruiken voordat ik dagcreme/nachtreme gebruiken of als masker met een beetje royal Aloë veraa anbrengen. Heerlijk! 2021dr-Green9aaaa Aloe vera werkt ook bij zoals hieronder : 2021dr-Green9aaaaaa 2021dr-Green9aaaaa Aloë vera naast als huisplant, ook kan je 100% verse Aloë vera gel voor je natuur beauty gebruiken. Als je losse aloe vera gaat bestellen, is het past door de brievenbus. Losse Aloë vera bladeren… lekker makkelijk! Je kunt de Aloë vera bladeren tot wel vier weken in de koelkast bewaren. Naast losse Aloë vera bladeren kan je ook baby Aloë vera of Aloë vera plant op de webshop van dr green bestellen. Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like