Follow:

Home : Posterkaarten van Gallerix

2021-Gallerix9a Hoi..hoi…! Een van muur decoratie o.a. de posters. Ik ben heel erg blij met posters die ik nu al op de muur maar je kun nooit genoeg om te hebben want tja er zijn zo veel prachtige plaatjes. Posters zijn erg leuk om kale muren te stijlen. Ik heb nieuw vier posters van Gallerix die ik vandaag aan jullie laten zien. Wat superleuk is dat ik kortingscode voor jullie. 2021-Gallerix9a Dankzij webshop Gallerix heb ik vier posters rijker. Op de site vinden je superleuk en mooie posters en je kunt makkelijk de posters vinden met hulp van de categories zoals abstract, Steden en Architectuur, Vintage, teksten en toen klikte ik op de kaarte posters. Oh leuk dit is. Ik liet dit aan mijn man laten zien en hij is enthousiast reageren. Ik heb al bedacht om stad waar ik ooit woonde en waar ik nu woon. Dus besloot ik om deze kaarten posters te bestellen.
2021-Gallerix9aa Ik ging gelijk aan de slag en je type welke stad wilt je hebben. Alle eerste heb ik stad Jogyakarta getypt en de kaart kan je zelf aanpassen hoe je zelf wilt, klein of grote kaarten, daarna kies je de thema : origineel, modern, basic, boxed en gin. Kies vervolgens de stijl : klassiek, posters en grenzeloos. Er zijn in 6 verschillende achtergrond kleuren die je zelf kan kiezen : wit, grijs, zand, blauw, groen en roze. De wegen kan je twee kleuren kiezen in wit of zwart. Daarna kies je drie verschillende formaten; 30x40cm, 50x70cm en 70x100cm. Gallerix team drukken hun posterkaarten af op een zorgvuldig geselecteerde 240 grams halfmat, hoogwaardig premium papier, speciaal ontwikkeld voor realistische fotoposters en prints. Alle posters kaarten worden ook met de hand gestempeld met ons unieke zegel, voor een exclusieve en luxueuze uitstraling.

Ik heb twee kaarten posters stad Jogyakarta en Dordrecht in formaat 30x40cm. Wat fijn ik vind dat je op de site de lijst gelijk bestellen. Er zijn in drie kleuren : houten lijst zwart, wit en eik en in verschillende formaten beschikbaar. Als laatste kan je ook ophanghaak (zonder te boren) erbij bestellen zodat je de posters gelijk aan de muur hangen. Voor de lijst heb ik houten lijst zwart gekozen zodat de kaarten meer mooie effect krijgen. Daarna heb ik nog twee posters besteld en een lijst in kleine formaat. Ik heb unboxing video op tiktok al geupload. Welke andere posters heb ik besteld dan zie je hieronder.
@dhinivh

#unboxing #unboxingwithme #gallerix send me this #posters #homedecoration #fyp #bloggers #vlogger #igotthis #photoframes #dhininlvideo #foryourroom

? Just Hold On – Steve Aoki & Louis Tomlinson

Wij zijn erg blij met de kaarten posters. Ze zijn erg mooi, we love it. Naast deze unieke posterkaart van alle locatie ter wereld, kan je ook andere mooie posters bestellen. De posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten; 30x40cm, 50x70cm en 70x100cm. Met de kortingscode: Dhini30 krijg je 30 % korting op de posters van Gallerix! (geldig tot 14 oktober)

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links

Share
Previous Post Next Post

You may also like