Follow:

Dr. Hauschka – Bodyolie Amandel St. Janskruid

 photo 2014DRHauschka2aa_zps331d0a42.jpg
Na gedoucht zonder body lotion of bodyolie kan ik niet tegen. Elke seizoen heb ik soms last van gedroogde huid vooral op de knieen, eleboog. Om mijn lichaam te zorgen smeer ik mijn lichaam met bodylotion of bodyolie. Bodyolie Amandel St. Janskruid van Dr. Hauschka heb ik getest.

 photo 2014DRHauschka2aaa_zpsc3a1da53.jpg
De olie zit in een fles met wit label en op een rood streepje er Dr. Hauschka logo. De fles zit in de wit box met daarop dezelfde zoals op de fles.

 photo 2014DRHauschka2aaaaaa_zps7bdc37c6.jpg
In achterkant van de box lees je informatie en ingredienten. De olie bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen en PEGDe ingredienten, en ook geen parfum.

 photo 2014DRHauschka2aaaa_zps03751a64.jpg
De fles heeft een pompsysteem, handig zodat je zelf de olie kunt doseren hoeveelheid heb je nodig. Heel fijn vind ik.

 photo 2014DRHauschka2aaaaa_zpseaa2df5b.jpg
De olie olie ruikt zacht naar almond, niet overheersen. Het smeert makkelijk en trekt goed in. Ze liet eventjes glimmen/glans op de huid, niet storen. De olie is niet plakkerig. Je kunt gelijk je aankleden, dat is natuurlijk heelfijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Heerlijk bodyolie!

Dr. Hauschka – Bodyolie Amandel St.Janskruid 75 ml € 16,50 te koop op de webshop van Dr. Hauschka.

Je kunt Dr. Hauschka Cosmetica volgen op Twitter en Facebook

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like