Follow:

Dr. Hauschka – Nacht Serum

 photo 2015drHauschkaNachtSerum1a_zps2qgiwtg0.jpg
Dr. Hauschka introduceert een nieuwe vetvrije basisnachtverzorging “Dr. Hauschka – Nacht Serum”. Ik heb hem al een tijdje getest dus vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind.

De nacht serum zit in de wit doos met de tekst en wat informatie op de doos.
 photo 2015drHauschkaNachtSerum1aaaaa_zpsssxo0ddw.jpg
Ook binnenkant van de doos zie je hoe de dop openmaken. Handig!
 photo 2015drHauschkaNachtSerum1aa_zpsrunfzozt.jpg
De ingredienten

Wat zei Dr. Hauschka : Het Dr.Hauschka Nacht Serum is de nieuwe vetvrije nachtverzorging voor ieder huidbeeld, voor mannen en vrouwen. Het Nacht Serum stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid, waarbij cellen worden vernieuwd en afvalstoffen worden uitgescheiden. Belangrijkste ingrediënt is de rozenappel: deze helpt je huid zichzelf open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat die er ’s ochtends weer stralend en fris uit ziet. Dit serum verfijnt rimpeltjes en lijntjes.

 photo 2015drHauschkaNachtSerum1aaa_zpsbhhjjbpv.jpg

De serum zit in wit tube met orange lijn eromheen. De serum is transparant en heeft aangenaam geurtje. Ik breng hem op schone gezicht. Het plakt niet dat is fijn. Het wordt snel opgenomen maar ik voel me mijn gezicht wel strak/droog aan, niet vervelend want na een paar uurtje word mijn gezicht weer soepel. Soms meng ik deze nacht serum met oliegezicht. Ik merk dat mijn huid niet strak aanvoelen. Met beide manier werkt fijn want ’s ochtends voel ik mijn gezicht heerlijk zacht aan. Het serum is geschikt voor alle huidtype.

Ik vind het fijne nacht serum bovendien heeft het serum heerlijk zacht geurtje en snel op huid genomen.

Dr. Hauschka Nacht Serum (25 ml) is vanaf deze maand verkrijgbaar voor €30,95 . Te koop op Dr. Hauschka webshop of verkooppunten bij jou in de buurt kunt je hier vinden.

 photo 2015drHauschkaNachtSerum1aaaa_zpspk3j78rp.jpg

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like