Follow:

Mani monday : Stripes #3

Mani monday :

Toen ik deze patroon op card boekje zie, wil ik een keertje op mijn nagels doen. Het lijkt toch simpel echt simpel voor nail art zei ik in mijn hart. Maar in echt niet zoals wat ik dacht. Vooral de pink cirkel. Bij mij lijken ze een roses. Maar show ik toch wel 😉 want ik vind het wel best leuk nail art. Felle kleuren!

 photo 2016dhNails4aaaa_zpsy0qoqmun.jpg
Als basis gebruik ik Catrice wit lakje daarna gele nagellak van Trind CC201 Mellow Yellow

 photo 2016dhNails4aa_zpskambzscw.jpg
De groene kleur gebruik ik van 2B Cosmetics en de roze kleur van Trind CC203 Miss O`Hara maar toch iets te donker. Soms is het lastig de goede kleur te zoeken/kiezen maar ach tja hoeft het niet per se precies te zijn toch. Soms niet perfect is toch mooi.

 photo 2016dhNails4a_zpsfsz4piv1.jpg photo 2016dhNails4aaaaa_zpscvg07m2y.jpg
USE PRODUCTS :Orly base coat | Trind CC & CC | 2B nailpolish | Essence top coat | Catrice | Nail art tools ebay

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like