Follow:

dr Organic Foot Scrub Olive


Zachte voeten wil ik graag hebben en dus daarom probeer ik elke week mijn voeten te scrubben. Vooral nu in koude weer lekker mijn voeten in warm water en tegelijkertijd naar je favoriete TV programma kijken.Na een paar minuutjes in warm water scrub en massage ik mijn voeten zacht met scrub Dr. Organic Foot Scrub Olive. De scrub is grof genoeg..daar hou ik van. Tijdens scrubben voel ik meteen mijn voeten zacht aan en het komt een beetje olie maar dat niet storend of vet achter laten. Het ruikt lekker zacht naar olive geurtje. Na gescrubd was ik mijn voeten. Mijn voeten voel heerlijk zacht aan. Als laatste smeer ik mijn voeten met foot cream. Heerlijk!

Dr. Organic Foot Scrub te koop bij de Tuinen.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like