Follow:

Let’s Go Bananas handcrème

2020-Hand-Cream2a Hand cream is een verzorgingsproducten die ik must have. Ik kan niet tegen als mijn handen droog aanvoelen. Mijn handen moeten echt met hand cream smeren. Vandaag blog ik een hand creme bananas. Lees je mee

2020-Hand-Cream2aa De hand cream zit in een vrolijke tube vol met bananas illustratie. Het ziet toch leuk uit. 2020-Hand-Cream2aaaa Op de achterkant van de verpakking vind je informatie en ingredienten. Het product bevat fruit sap, parfum en alcohol inzitten. De crème heeft gele kleur net als bananas, het heeft heerlijk bananas geurtje. De crème smeert heerlijk en trekt snel in, geen vet achterlaten. Mijn handen ruikt lekker en heerlijk zacht. Je kan hem vaker opsmeren zolang je maar wilt. 2020-Hand-Cream2aaa Een fijne hand creme met heerlijk zoet snoep bananas geurtje en voor de prijs zeker aanraden.Ik kocht deze hand creme bij de action. Ik zag ook lipbalms van deze lijn.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Linda

  Van de verpakking alleen al word je helemaal vrolijk! Ik ben erg benieuwd naar de geur ???

  10 March 2020 at 00:02
 • Reply Sofie

  De crème ziet er inderdaad al erg leuk uit, dus ik zou deze wel eens willen meenemen!

  01 March 2020 at 13:24
 • Reply Marsha

  Hier word ik vrolijk van! Bananen handcreme, dat is echt iets voor mij!

  29 February 2020 at 21:58
 • Reply nicole orriens

  Het lijkt me een lekker geurtje! Ik ben er benieuwd naar nu.

  28 February 2020 at 14:28
 • Reply SANDRA

  Ik kan ook niet tegen droge handen en gebruik iedere avond handcrème. Deze heb ik nog niet tegengekomen, maar lijkt me erg leuk.

  27 February 2020 at 17:52
 • Reply rachel

  ik ben wel heel nieuwsgierig geworden en ga hem morgen even ruiken 😀

  27 February 2020 at 17:48
 • Reply Lisanne

  Ohh ik smeer ook altijd mijn handen in met handcrème. Misschien deze ook maar eens proberen binnenkort.
  Lisanne´s last blog post ..Paasslinger maken met gratis printable

  27 February 2020 at 17:40
 • Reply girls-things

  Ooh die geur lijkt me heerlijk. Lekker zoet

  27 February 2020 at 14:26
 • Reply Frederique

  Ah ruikt lekker zoet dus. Ik kan trouwens ook niet zonder handcrème, zeker in de winter.

  27 February 2020 at 14:07
 • Reply Wendy Franken

  Lijkt me intressant een handcreme met Bananen geur. Ik kan me er eigenlijk niet zo veel bij voorstellen. Maar eens proberen binnenkort.

  Liefs
  Wendy

  27 February 2020 at 13:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge