Follow:

Let’s Go Bananas handcrème

2020-Hand-Cream2a Hand cream is een verzorgingsproducten die ik must have. Ik kan niet tegen als mijn handen droog aanvoelen. Mijn handen moeten echt met hand cream smeren. Vandaag blog ik een hand creme bananas. Lees je mee

2020-Hand-Cream2aa De hand cream zit in een vrolijke tube vol met bananas illustratie. Het ziet toch leuk uit. 2020-Hand-Cream2aaaa Op de achterkant van de verpakking vind je informatie en ingredienten. Het product bevat fruit sap, parfum en alcohol inzitten. De crème heeft gele kleur net als bananas, het heeft heerlijk bananas geurtje. De crème smeert heerlijk en trekt snel in, geen vet achterlaten. Mijn handen ruikt lekker en heerlijk zacht. Je kan hem vaker opsmeren zolang je maar wilt. 2020-Hand-Cream2aaa Een fijne hand creme met heerlijk zoet snoep bananas geurtje en voor de prijs zeker aanraden.Ik kocht deze hand creme bij de action. Ik zag ook lipbalms van deze lijn.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like