Follow:

Ebay aankopen #1

Er zijn een paar ebay bestellingen binnengekomen. Ja… sinds een paar weken ben ik verslaafd aan eBay. Daar zie ik leuke dingen met echt aantrekelijke prijzen. Ik zoek meestal/liever low prijs + incl. verzendkosten. Deze keer geen beauty dingen. Op dit moment wil ik dingen voor my spiegelreflex en sieraden hebben…Eigenlijk wil ik ook beauty dingen kopen maar accessories dingen voor spiegelreflex meer kracht om die dingen te kopen zoals bijv. lensobjecten, filter etc.

Screen Protector for Ditiale Camera


Ik heb op deze ebay verkoper besteld. Erg goed en goedkoop ook ongeveer EUR 0,67 incl. verzendkosten.

IR Remote Control. Afstandbeiding...Yes eindelijk heb ik! love it


another remote control..nog niet getest. Shutter Release Remote Cord For Canon 500D


Beide remote control heb ik op dezelfde ebay verkoper besteld. Shutter Relase kost GBP 1.00 + GBP 0.97 Standard Int’l Shipping en IR Remote control AU $1.00 + AU $1.49 verzendkosten (helaas niet gratis 😀 )

Hello Kitty mouse


Voor myn oude notebook heb een mouse nodig en graag goedkoep en iets anders dus naar ebay kijken. Bij deze ebay verkoper heb ik besteld. AU $1.00..helaas verzendkosten duurder dan mouse zelf 😀

Harmonica ketting


Ik zag een harmonica ketting op Nikkie Tutorial en ik wil het hebben. De harmonica is 4 holes met 8 tonen (US $1,99+verzd US $1,00). Het werkt echt maar ik kan niet harmonica spelen 😀 wel leuk als ketting. Op deze Ebay verkoper bestelde ik.

Ik heb maar een battery en ik vind het lastig….want ik maakt elke dag foto`s en het kost natuurlijk energie dus extra battery nodig. In de winkel zij erg duur..boven ongeveer 50 euro per stuk en heb bij deze ebay verkoper gekocht 2 batteries Ongeveer EUR 9,65 + verzendkosten.

Elke keer raak ik de dop van myn spiegelreflex bijna kwijt. Dus ik dacht hmmmm waarom niet een extra hebben. Zoeken…zoeken op ebay en zag deze Lens Hood+Cap+UV Filter Ongeveer EUR 6,98 + EUR 1,48 verzendkosten. Goedkopie toch..!

Dat was het my ebay shoplog. Zo verslavend en you know… ik heb weer leuke dingen gezien voor my spiegelreflex en misschien ga ik deze maand toch wat bestellen 😀 Zo cheap sih!

Ben je ook verslaafd aan ebay? wat heb je de laatste op ebay gekocht?

Share
Previous Post Next Post

You may also like