Follow:

Review : Minyak Telon cap tiga anak


Minyak(olie) Telon? Ken je deze oil? Ja… vandaag review over babt product. Ff wat anders, toch!

Minyak Telon is erg bekend in my land Indonesia die speciaal voor baby. Na gedoucht smeren ze de baby`s in met deze olie. Toen ik in 2006 my fam. bezocht, nam ik ook 12 flesjes want toen een van myn kennis net bevallen en graag minyak telon. Natuurlijk had ik ook een paar thuis voor ons zelf als massage olie want ik vind het ruikt lekker.

Toen onze buurman Jakob naar Indonesia op vakantie en ik was zwanger, nam hij voor mij minyak telon Lees hier!.

Ingredienten : Oleum Cajuput, Oleum Cocoa, Oleum Anisi

Sinds Djess geboren tot nu toe smeer ik Djess in met deze heerlijke olie (na avondgedoucht), elke avond dus. Het trekt snel in en heerlijk geurtje ook. hmmmmmmmmmmmm lekker ruik naar baby….hmmm ik kan niet stoppen Djess zoenen…zo lekker en zijn huid ook voelt zacht aan. Bovendien geeft een gevoel van warmte, omdat het stimuleert de bloedvaten, zodat de bloedstroom sneller te groeien. Het is niet strekt warm net als cajuput oil.Deze oil is heerlijk zacht warm. Ik noem dit altijd kindje van cajuput oil.

Deze oil kan je bij toko vinden.

Share
Previous Post Next Post

You may also like