Follow:

Een heerlijke massage of een relaxed dagje sauna

Relax
Sauna vinden wij heerlijk om naar daar toe te gaan vooral nu in de koude maand(en). Vroeger gingen wij regelmatig naar Sauna en wij zijn van plan om lekker dagje naar sauna te gaan. Heerlijk laten de lichaam verwennen. Ik heb voor jullie leuke actie. Benieuwd klik gauw verder


 photo PalmoliveSpaOnline1a_zps0ac099d2.jpg
Bron – nieuwsletter

Palmolive actie in samenwerking met SpaOnline.com en de Jumbo heeft leuk actie. Als je bij jumbo twee Palmolive-producten naar keuze koopt, krijg je het tweede kaartje voor een saunabezoek helemaal gratis. Superleuk zo`n actie toch. Daarna op Spaonline.nl kan je je favoriete sauna kiezen, reserveer de datum en vul de barcode in en printer maar de voucher uit. Klaar dan ben je already om heerlijk relaxed dagje sauna of heerlijk massage. De voucher kan je bij de sauna inleveren.

Deze actie kan gekocht worden t/m eind december en kan ingeleverd bij de spa worden t/m eind april.

 photo Schermafbeelding2014-12-11om112843_zps509fdd71.png
Bron

Daarnaast is er nog echt super gave winactie namelijk een cruise vakantie winnen t.w.v. €2500. Woow…dat zou ik ook willen winnen. Bij aankopen van twee Palmolive producten naar keuze bij jumbo krijgt je een leuke kraskaart om een vakantie te winnen. Via deze kras kaart kan je een cruise reis winnen ter waarde van 2500 euro.
Deze is geldig voor 2 personen en vaart vanuit Hamburg naar Southampton met de Norwegian Escape.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like